לא סטוציונר אבל גם לא נזיר, מה לעשות?

Lio בן 24 | כתב את השאלה ב-05/07/20 בשעה 13:31

אני בחור בן 25 עוד מעט,הייתי בזוגיות כמה פעמים לתקופות קצרות ופעמיים לכמה שנים.
הזוגיות האחרונה שלי הייתה 3 שנים (לפני 4 וחצי שנים)
אהבתי אותה יותר מעצמי והייתי מאושר כשהיינו ביחסים בסדר ולא רבנו,אבל מאז שנפרדנו (4 וחצי שנים) הפסקתי לצאת עם חברים-בחורות..
רק עבדתי ושיחקתי בבית..
אני נראה מצויין (גובה משקל עיניים ירוקות חטוב איבר בגודל טוב ,טוב במיטה גם ביחסים וגם אוראלי מתלבש ומריח טוב) אין בעיה של ביטחון עצמי אין לי בעיה לגשת ולדבר על הכל מהכל . יש הומור ואני ג'נטלמן.. אני לא מעלה לעצמי רק מסביר שחיצוניות ופנימיות לא הבעיה אצלי, הבעיה היא כזאת:
אני מאמין בדרך חיים של אישה אחת,רוצה להכיר מישהי להתאהב לאהוב להתחתן וכו.
כל הסטוצים וכו פחות בשבילי מעדיף לוותר על כל הבחורות בעולם בשביל אחת כמוני מבלינת אופי שניראת טוב . לא רוצה דוגמנית וכו..אבל איפה אני מתחיל ? אני יודע שברגע שאני אכיר מישהי אני יזרום איתה ולא רוצה יחסי מין מהר מצד אחד כי אני רוצה להכיר,אבל מצד שני רוצה יחסי מין כי עברו 4 וחצי שנים ..בקיצור אני לא יודע מאיפה "לאכול את העוגה" ואשמח אם תתנו כמה עצות !
תודה רבה על לכולכם על הזמן אוהב אתכם (:

איך להתקדם ?

להתמקד במין ?

בקצב שלי ולהכיר ?

בקצב של הבחורה?