היי קוראים לי שירלי אני בת 24 ויש לי שני אחים אחד בן 7 והשנייה בת 20 ואנחנו לא מסתדרות בלשון המעטה.. את אח שלי אני מאוד אוהבת הוא מקסים על אף שאין לי כל כך שיח איתו חח ועל אחותי פשוט מתבאסת
משהיינו קטנות אחותי תמיד הייתה עושה כל מיני דברים בשקט מקלקלת והורסת דברים והייתה גורמת לזה שיאשימו אותי ויצרחו עליי .. יש לה פה ממש מסריח והיא פסיכופטית ברמה לא נורמלית וערסית שכל היום רק מקללת את המפקדים שלה בבסיס ואותנו וההורים שלי מוותרים לה על כל דבר וכבר נימאס לי מזה..
אני הרבה פעמים באתי לקראתה וגוננתי עליה מפני דברים בסיטואציות שונות ניסיתי הרבה פעמים לחבק ולעודד אותה ולא רק שהיא לא העריכה היא גם הייתה מעיפה אותי ואומרת לי טוב די יאללה שחררי כפרה.
היא מדברת להורים שלי הרבה פעמים מסריח וגם אליי אי אפשר לדבר איתה מדברים איתה והיא פתאום מתפרצת ורבה ואומרת שאין לה סבלנות להקשיב ויוצאת מהבית או פשוט מתעלמת והולכת לחדר שלה היא לא עושה כלום וכל היום רק יושבת ואוכלת כמו בטטה עושה יומיות בצבא ויוצאת למועדונים ולמסיבות אני עושה מלא דברים בבית מכבסת, מבשלת,עושה קניות עוזרת בהמון מטלות וההורים תמיד מתייחסים אליי כמובן מאליו ועם כל הבעיות והדיבור המסריח שלה מתייחסים אליה יפה ומפחדים לדבר לידה כבר נימאס לי לפני כמה ימים היה לנו ריב ענק על זה שהיא מדברת אליי ככה והיא התחילה להגיד שאני גם לא מתייחסת אליה יפה (כי אני מחזירה לה) ניסתה לעשות עליי מניפולציות ולגרום לי לצאת הרעה התחילה לקרוא לי זבל וכלבה ולפגוע בי פשוט התעלמתי והלכתי וההורים עוד מאשימים אותי אומרים לי שאני צריכה לוותר "למסכנה", ושפשוט צריך לקבל אותה כמו שהיא כי זה האופי שלה.
עם כל מה שאני עושה פשוט מצפצפים עליי ורבים איתי והיא כמו נחש מותר לה לפגוע ולעשות דברים בשקט או בקול ואף אחד לא מעיר לה או מבקר אותה כי אין כוחות אליה.אח שלי גם כבר לא סובל אותה והוא כולה בן שבע וכל פעם שהיא עושה ככה הוא אומר לה שהיא מטומטמת ודפוקה ואמן שתעוף כבר.
אני כבר ממש מתחילה לשנוא אותה וכבר נימאס לי מכל המצב,לא מסוגלת לראות אותה יותר לידי תמיד רציתי שתיהיה לי אחות שתיהיה כמו חברה ולצערי קיבלתי אותה ומה אפשר לעשות עם זה שההורים מזלזלים ככה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות