חברות מזוייפות. האם לנסות לתקן או לנתק את הקשר איתן?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-14/07/20 בשעה 11:47

בתחילת שנה הייתה לי חבורה עם עוד 3 בנות, היינו ממש קרובות וסיפרנו אחת לשנייה הכל, היינו ממש חברות טובות.
אני ילדה רגישה מאוד ולפעמיים גם קצת דרמטית אז כל פעם שהיה קורה מצב שהן יורדות עליי כביכול בצחוק הייתי נעלבת מזה והן טענו שאין לי ממה להיפגע כי זה בצחוק, הקשבתי להן ובאמת שניסיתי לא להיפגע מהדברים שהן אומרות אבל זה חזק ממני, פעם אחת שלושתן ביחד פשוט לא הפסיקו לרדת עליי על זה שאני טיפשה ושיש לי טעם רע בבנים ואני ניסיתי לא לקחת ללב אבל מה לעשות זה כן השפיע עליי, לא משנה כמה שניסיתי לא להיפגע, נפגעתי, אז כתבתי להן הודעה שמסבירה איך אני מרגישה ושאני מבקשת שהן ישימו לב לזה יותר ובמקום לתמוך בי הן פשוט ראו את ההודעה והתעלמו ממנה, אחרי רבע שעה שאלתי אותן למה הן לא מגיבות והן כתבו לי שנמאס להן מהדרמה שלי ושהן עשו את זה בצחוק והן כבר לא יודעות איך לדבר איתי כי אני נפגעת מהכל. הבנתי והפנמתי את מה שהן אמרו ומאז פשוט הפסקתי לקחת ללב את הירידות שלהן שאגב המשיכו גם אחרי ששלחתי את ההודעה הזאת. אחרי שחשבתי שכל זה מאחורינו ושחזרנו למצב הקודם, גיליתי אחרי כמה שבועות שהן ירדו עליי מאחורי הגב בקבוצת וואטצאפ של שלושתן ושהן נפגשו בלעדיי כמה פעמים. הן דיי היו החברות היחידות שלי אבל עכשיו אני לא מסוגלת לדבר איתן ואני מרגישה כל כך לבד ושאין לי עם מי לדבר, מה לעשות? לנסות לתקן את הקשר או לנתק איתן קשר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"