איפה ואיך ללמוד פסיכומטרי?

מישהי בת 20 | כתבה את השאלה ב-14/07/20 בשעה 14:48

היי ,
אני בקרוב אסיים את השירות שלי ( עוד שבועיים ) ,
ולאחר מכן אני רוצה ללמוד לפסיכומטרי ולגשת למועד דצמבר.
אני כרגע בודקת איפה כדאי לי ללמוד.
שמעתי על הפסיכומטרי של המדינה , שזה אתר לימוד חינמי.
ניסיתי להשתמש בו לכמה ימים כדי לדעת איך זה , וזה נראה נחמד.
אני מודעת לזה שעדיף ללכת לקידום/ יואל גבע / קורסים אחרים שמן הסתם יהיו יותר אפקטיביים ,
אבל הם גם יקרים יותר ואני לא רוצה להוציא הרבה כסף (אני בודקת קורסים עם הטבות עבור חיילים / חיילים משוחררים . אם ידוע לכם על קורס עם הטבות טובות בבקשה שתפו :) ).

כשהייתי בתיכון , עשיתי בקיץ קורס פסיכומטרי של חודש וחצי בקידום. הרגשתי שהפלטפורמה של הכיתה עוזרת , אבל שבסופו של דבר כמעט הכול דורש למידה עצמית. (בכל מקרה הקורס היה קצר מדי עבורי ובגלל זה פחות אפקטיבי ,
עכשיו אני מתכוונת ללמוד כמו שצריך לתקופת זמן ארוכה יותר ולשפר.
קיבלתי בזמנו בסביבות 600 , ואני רוצה במועד הזה לקבל 650 ומעלה...).

בגלל זה אני ממש שוקלת ללמוד מהאתר הפסיכומטרי של המדינה (שזה נטו משמעת עצמית ועבודה עצמית , ויש לי מוסר עבודה) . יש באתר תוכנית שעולה 400 שקל עם כמה הטבות כמו -לתת לך להיכנס לשיעורים ווירטואלים עם מורה וכיתה , אפשרות לכמה שיעורים פרטיים וכו'...
( שוב, אני לא יכולה להשוות את זה לשיעורים מקורס של קידום למשל ,אבל עדיין.)

אנשים שניגשו לפסיכומטרי , דרך איזה קורס למדתם ? על מה אתם ממליצים?
אם יש אנשים שלמדו מהפסיכומטרי של המדינה , בבקשה תאמרו עד כמה היא עזרה לכם ומה אתם חושבים עליה.

נ.ב -
בהקשר לכל מה שאמרתי , יש לי בעיה של מהירות . באופן כללי אני לא טובה בלענות מהר. זה יחסית לא השפיע עליי כשעשיתי בגרויות , אבל זה דבר שמאוד יקשה עליי כשאני אגש לפסיכומטרי. אני יודעת שזה דבר שמשתפר עם תרגול ,אבל יש לכם עצות איך להשתפר בזה?

איפה כדאי ללמוד לפסיכומטרי ? ( בהתחשב בכל מה שכתבתי)

קידום

יואל גבע

הפסיכומטרי של המדינה

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"