אני עוזרת להורים שלי בבניין ולא יודעת אם אני פועלת נכון

דתייה כללית בת 31 | כתבה את השאלה ב-15/07/20 בשעה 16:17

שלום, ההורים שלי גרים בבית שבו אני מתגוררת איתם כבר יותר מ20 שנה. העניין הוא שהבניין פה מוזנח ברמות גבוהות. מה שהיה כבר מתחילת הרכישה רק שבשנים האחרונות זה החמיר בסדר גודל בלתי נסבל. כרגע המצב הוא שכמה בעלי דירות עזבו את הבית שלהם, ושוכרים במקום אחר. המשכירים שלהם - גורמים לברדאק בלתי נסבל ברמה של כל הבניין, מלא צמיגים, אופנים, ומקלטים ששמו, בנוסף למקלטים הקבועים שהשתלטו עליהם.. - פנינו לבעלי הדירות אך אינם מתייחסים.

רוב הדיירים הקבועים בבניין, לא מעוניים להתערב ולקחת אחריות על אף שזה מפריע להם. ואלו שכן כבר ניסו.. פשוט התייאשו.

מאחר שאני טיפוס מאוד אכפתי. רציתי לקחת את האחריות על עצמי. והחלטתי לדאוג להורי. שגם הורי רדומים ולא פעלו ברצינות בעניין הזה עד כה.

פניתי לעו'''ד וגם לחברה חצונית לאחזקת בניין, בתיאום עם הועד שגם לא יודע בדיוק כיצד לפעול - והנחתי אותו מה כדאי לנו לעשות.

ההתלבטות שלי, זה שמאחר שאני רווקה ורק גרה עם הורי. אז אני לא רואה את עצמי שאגור עם איתם יותר משנתיים לכל היותר.

ומצד שני, אני מתחילה להתארגן ברצינות לדאוג שהועד יגיש תביעה למשכירים שעזבו והרשו לעצמם להשאיר לנו כאלה משיכירים.

גם כל ההזנחה סביב הבניין, פחים שאין להם מקום ועוד ברדאק שלם.

ואני לא יודעת אם נכון לי בכלל להיכנס לזה? או אני רק מכניסה את עצמי לצרות?...

אם אני לא אדאג להורים שלי - שגם הם בעצמם לא דואגים לבניין, מי ידאג להם? וגם איך אפשר לגור בבניין כזה???

זה מדאיג איך שהבניין נראה. ב5 שנים האחרונות זה הגיע למצב זוועתי כפי שתארתי.

אשמח לעצה בניין. האם אני פועלת נכון. או האם כדאי לי לא להיכנס לזה בכלל. או יש לכם רעיון נוסף - איך לדאוג לבניין כל כך זוועתי?..

תודה על העזרה מראש. זה מצב של הצילו.

הבניין במצב הצילו אבל אני גרה פה עם ההורים שלי והבית על שמם. לא על שמי. האם לעזור לבניין - לאחזקה?

בטח. חשוב מאוד. אפילו שזה בניין של ההורים שלך ולא שלך.

ממש לא. למה לך להיכנס לזה?..

יש לי רעיון אחר - אכתוב בתגובות.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "