זוגיות זוגיות
 
שאלה 29696
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מאוהב בידידה טובה ומפחד לאבד את החברות איתה

Dawn בן 25 | כתב את השאלה ב-27/05/14 בשעה 22:31

אז אנחנו כבר ידידים טובים כרוב לשנה, אנחנו לומדים יחד.דיברנו על בסיס יומי בהודאות, היסתובבנו הרבה יחד ויצא לנו לדבר על דברים דיי אישיים כמה פעמים ולחלוק דעות אישיות.

אז ככה. כמה חודשים אחרי שהכרנו שאלתי אותה אם היא מעוניינת לצאת, היינו ידידם כאלה והחלתתי לקחת צעד ולשאול, היא ענתה בחיוך "אפשרי". לא דיברנו על זה כשלושה ימים ואז שאלתי אותה אם היא עושה משהו בסופ"ש. כאן היא כבר ענתה לי בחזרה שהמצב לא נעים ושהיא לא פנויה כרגע להצעות. התבאסתי, אבל זרמתי אם זה.
מה שמבלבל אותי זה שלאחר המקרה הזה היא התקרבה אליי עוד יותר, ניהינו חברים טובים והייתה משיכה מסויימת. חלקנו דברים אישיים, היא תמיד הייתה שמחה לראות אותי. הבנתי שאני הופך ל"חבר שאפשר לדבר איתו" אז הורדתי הילוך. אבל היא המשיכה להתקרב אם נגיעות קטנות, הערות מוזרות, חיוכים נסטרים ואף חיבוקים ונשיקה. היא גם דיברה עליי אם חברות שלה והוסיפה שאני סקסי ומושך בעיינה(חברה משותפף אמרה לי) אני לא אלוף בזה אבל היא דיי זרקה שם רמזים, יכול להיות שאני טועה.
אבל אז התחל אצלי משהו ואני התחלתי להמשך אלייה שוב ובצורה עזה יותר אז ניגשתי בפעם השניה ושאלתי אותה, אמרתי שאני יודע שהיא לא הייתה פנויה בעבר אבל רציתי בכל זאת לדעת אם יש סיכוי שמשהו השתנה. היא ענתה בחזרה בצורה ישירה מאוד ואף קצת בגסות אם "לא השתנה וגם לא השתנה, אתה לא יותר מסתם ידיד".
אז החלתתי פשוט להפסיק ולא דיברנו זמן מסויים עד שהיא שוב התחילה להתקרב, לבקש עזרה בביתה, לשלוח נגיעות, להניח עליי ראש ורגליים, מכתבים, התכתבויות יומייות והיא גם הציעה לי פעם לצאת איתה, שאני עניתי בחיוב, אבל אז היא מרה שאהיא לא יכולה מסיבות אישייות שאני מעדיף לא להעלות כאן (מוצדקת מבחינתי) וכל הסימפטומים האלה של ילדה שדלוקה על מישהו ואני ממש ממש מבולבל. היא גורמת לי להתאב בה.
ועכשיו אני מרגיש נורא. כבר חשבתי על לזרוק לה את זה בפנים ולומר לה שאני מאוהב בה, להפחיד אותה ולאבד את הקשר החברותי שנוצר. וזה יהיה שקר אם אני אגיד שאני לא מקווה שיש סיכוי, אפילו קטן, שהיא באמת מעוניינת בי או שאני יכול לגרום לה להתעניין.
אני אובד עצות, לא יודע מה לעשות אבל אני יודע שאני מואהב ואני חושש שהיא לא חושבת את אותו הדבר עליי. אני תקוע ולא יודע מה לעשות, אני רוצה להייות איתה זה משגע אותי לפעמים לשבת לידה ולדעת שאני לא יכול לגעת או לחבק.
ואגב אני חייב להוסיף שאין לי שום מחשבות אובדנייות או משהו בסגנון אני פשוט לא יודע מה אני אמור לעשות. אני מוכן לקחת את עצמי לידים ולגמור אם זה אבל אם לומר את האמת אני קצת מפחד לאבד את החברות.
אז זה חברות אם הרגשה לא נעימה או פשוט לסיים את זה... אבל איך? ואם יש סיכויי לזוגיות אז גם איך? בחיים לא הרגשתי ככה...

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (10) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות