שלום לכולם, אני בן 24 בנומבר,
לא הייתי תלמיד טוב בלימודים, לא הבנתי את החשיבות של לימודים, והיום הגעתי להחלטה לאחר התנסויות בנושאים שמעניינים אותי,
שמדעי המחשב או הנדסת תוכנה זה מה שאני רוצה לעשות בחיים.
החלטתי להתפטר מהעבודה, ולתת את כל כולי 100% לפסיכומטרי בדצמבר ובגרות 4 יחידות מתמטיקה בינואר כדי להתקבל למכינה של הטכניון.
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי בעינכם, ממישהו שהיה עם 3 יחידות בתיכון ובקושי הצליח (בגלל חוסר רצון) להגיע עם ציון פסיכומטרי גבוה ובגרות במתמטיקה מעל ציון 70 ב4 חודשים? ואיך הייתם מחלקים את זה? אני לומד הכל עצמאית, ויש לי יכולת טובה ללמוד לבד ומשמעת עצמית.
בנוסף, במידה ולא אצליח להתקבל, אני אאלץ לשפר וזה אומר שאלמד באזור גיל 26, זה לגיטימי? האם בגיל 30,29, אפשר למצוא עבודה? ואשמח לשמוע על כאלה שמכירים שהצליחו. אני מאמין בעצמי ויודע שאמצא גם בגיל 30, אבל יהיה נחמד לדעת שאני הולך בדרך שכבר הוכחה כהצלחה.
תודה לכולם.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות