מה לעשות בהמשך הדרך עם כול הנתונים האלה??

אנונימי בן 27 | כתב את השאלה ב-31/07/20 בשעה 12:02

שלום לכולם..כמו שכתבתי אני לא יודע מה לעשות ... אז ככה הייתי חולה סכיזופרניה עם 10 אשפוזים והיום אני מקבל כבר תקופה קצבה 3270 לצמיתות למרות זאת יצאתי מהמחלה לדעתי. אני בלי תרופות ומצאתי עבודה 38 שח לשעה רגילה עובד בין 6 ל10 שעות כולל שישי שבת .
מבחינת העבודה הכול בסדר אבל יש רגעים שנמאס לי..יש לי חברה שאני רואה אותה פעם ב אבל זה לא עושה אותי מאושר...
קניתי ליפני 3 שנים דירת גן 7 חדרים בלי משכנתא ובלי הלוואות וחילקתי אותה ל2 יש הכנסה נטו של 2700 בחודש..מדירה 3 חדרים. היום 2 הדירות שוות מיליון 800.לקחו לי תרישיון עקב המחלה שהייתה ואני מתכוון להחזיר אותו בעוד תקופה שאני יוכל להוכיח שהתרפאתי.

יש לי רצון לחזור בתשובה אבל אני לא בטוח שזה אמיתי...אני בנאדם מאוד מאמין ולא רוצה לפספס הוראות יצרן אם הם אמיתיות...
למרות שאני עובד בסביבה תומכת באלי לפתוח עסק אך אני מפחד להיכשל..
מה לעשות בהמשך הדרך עם כול הנתונים האלה??

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"