האם להמשיך בזוגיות או עדיף להתגרש?

מיואשת בת 21 | כתבה את השאלה ב-05/08/20 בשעה 09:27

טוב אז ככה הכרנו בצבא הוא היה בחור מדהים רומנטי עזר לי עם המשפחה הלא תומכת שסילקה אותי מהבית כשהייתי בצבא עברתי לגור איתו ועם אמא שלו אחרי כמה חודשים התחתנו בגלל שהיה לי קשה בצבא ועם המשפחה ואחרי פחות משנה נולד לנו ילד
עכשיו הוא השתנה לגמרי לא רומנטי וקמצן
כל היום הוא בעבודה ואני אמא צעירה ולא מנוסה נשארת עם אמא שלו המבוגרת (קשה מאוד להכיל אותה בכל זאת מבוגרת כבר ולא מבינה עניין ) בנוסף לזה שהיה פיצוץ ביני לבין אמא שלו שהיא פשוט קיללה אותי ובעלי פשוט התחנף אליה בגלל שאנחנו גרים אצלה וחוסכים לבית משלנו במקום להעמיד אותה במקום אחרי זה ביקשה סליחה וניסיתי להתקרב אליה קניתי לה דברים ופינקתי אותה ואחרי זה עוד פעם היא מתווכחת ורבה חשוב לציין שהיא דוברת רוסית שאני לא מבינה בכלל אבל בעלי מתרגם
בעלי ואני בזמן האחרון רבים כמעט כל יום קשה לי להיות לבד אחרי לידה והוא לא מבין
כמה שאני מסבירה התשובה שלו זה שהוא רוצה לעבוד קשה בישביל לקנות בית ולא לשרוף את הכסף על שכירות
אנחנו בעיקר רבים על שטויות אבל באמת שאני מרגישה כבר שנמאס לי ועכשיו שיש ילד בתמונה קשה לי לפרק את החבילה אבל אני עוד צעירה כל החיים שלי בפתח ואני מרגישה שאני מבזבזת אותם על בחור שלא טוב לי כבר בחברתו כל היום הדיבור הוא על כסף ומריבות

להתמודד בשביל הילד או לקום ולעזוב

לא לפרק משפחה

תעזבי הוא לא ישתנה

לחכות עד שנחסוך לבית עוד כמה שנים