היי, בדיוק לפני שנה, הייתי במצב מדהים מבחינה חברתית, היו לי שתי חבורות גדולות עם חברים שהרגשתי חלק ענק מהם ויותר מזה גם באמת הייתי מאושר איתם.
במהלך השנה אני פשוט איבדתי אותם לאט לאט, חלק בגלל טעויות שלי וחלק בגלל סיבות אחרות.
כבר בנובמבר נשארתי לבד. החיים שלי ממש התהפכו ונהייתי מיואש מכל כיוון. לא מצאתי טעם לצאת לבית הספר, לא מצאתי טעם לצאת החוצה. וכולם אמרו לי שזאת תקופה וזה יעבור. התקופה הזאת נמשכת כמעט שנה והיא לא עוברת. פשוט לא עוברת.
ניסיתי לחדש עם החברים קשר בחמישה חודשים האחרונים ושום ניסיון לא צלח, כל אחד מרח אותי בדרך כזאת או אחרת.
יש לי תחביבים, אני נמצא במכון כושר ומשחק טניס ושום קטע חברתי לא יצא מזה.
קשה לי ממש כי בסוף גם אני מהדמויות הדומיננטיות שתמיד צוחקים עם כולם וספונטניים.
בשבוע הבא אני מתחיל שנת שירות (שנה של התנדבות לפני תחילת השירות הצבאי), כל החודשיים האחרונים נאחזתי בתקווה שמשהו ישתנה עם השינוי של לעבור לדירה במקום חדש עם אנשים חדשים, אבל כולם שם עם חברים מהבית וכשאני אחזור הביתה לא יהיה לי עם מי להיות. וכשאהיה שם אנחנו נגור יחד ויהיה נחמד אבל לא יהיה לי עם לצאת, לשתות וללכת למועדונים.
אני פשוט מרגיש שגם התקווה הזאת נמסה.
אם יש לכם המלצות על דרכים להכיר אנשים אשמח שתגידו!! I (:
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות