מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

כל היום חושבת על אהבה, מתחילה לחשוב שאני קצת מגזימה

בר בת 14 | כתבה את השאלה ב-31/05/14 בשעה 18:06

היי, אני בכיתה ט' ועוד מעט בת 15.. אני מוצאת את עצמי רוב הזמן חושבת על חבר ועל אהבה. יש כאלה שאומרים "יואו את קטנה ובשביל מה צריך חבר בגיל הזה?" או "מי חושב על זה בכלל?" וזה ממש מחרפן אותי! אני ממש לא ילדה קטנה וזה כן משהו שאני רוצה ומעסיק את המחשבות שלי רוב הזמן.. אני לא מהנואשות האלה שיעשו הכל בשביל זה אבל אני ממש ממש רוצה חבר ומשפטים כמו "לכל דבר יש את הזמן שלו" ממש לא עוזרים לי.. יש לי הרבה ידידים אבל אני בחיים לא רואה אותם בתור "חבר" אצלי.. ובכל פעם שיצא לי להעסיק את עצמי בדברים שאני אוהבת לעשות, אחרי שאני מסיימת איתם עוד פעם המחשבה הזאת חוזרת אליי..
כל פעם שחשבתי על להכיר אנשים חדשים (גם בלי קשר לחבר) אני נורא ביישנית בהתחלה ולוקח לי קצת זמן להתרגל לאנשים אז חבר? אני מרגישה ממש מטרד בנושא הזה.. מה אתם חושבים?

אני מגזימה בכל הקטע הזה של ה"חבר"?

כן, את עוד קטנה בשביל זה

לא, זה לגיטימי לגמרי בגיל שלך

אחר, התשובה בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"