הייתי בים עם חבר שלי והוא קרא לי שמנה. מה לעשות?

בחורה עצובה ושמנה בת 16 | כתבה את השאלה ב-23/09/20 בשעה 18:15

היוש כולם,
אני לפני כמה שבועות נסעתי עם חבר שלי לים.
לבשתי ביקיני יפה כזה. אני רק אגיד שאני מאוד מפותחת,יש לי חזה גדול וישבן די גדול,הבטן לא שטוחה. אני ממש פעם מרגישה שאני מאוד שמנה. חברות שלי המון פעמים אומרות שאני שמנה,מלאה ,שאני צריכה להרזות. כשאני אוכלת שוקולד נניח,הן קוראות לי שמנה,שאוכל חסה ומים בלי טעמים. אבל חברות שלי,זה עניין אחר. יבר שלי,שאמור לתת לי בטחון,שאני ממש אוהבת אותו,בים קרא לי שמנה. רק אגיד שחוץ מנשיקה לא היה לנו כלום,אז לא שכבנו,למי שחושב אחרת. אני שומרת עח עצמי חזמן הנכון,לפחות עד גיל 18. אני כותבת את זה וממש יש לי דמעות בעיניים. קודם היה הכל טוב ויפה אבל כשהורדתי את השמלה והוא ראה אותי בביקיני,הוא הסתכל במבט כזה של גועל. רציתי שיחבק אותי,אבל הוא קצת נרצע,אמר נו את יודעת קורונה וכאלה...
אני בשנייה הראשונה הסכמתי סבבה...מבינה. אבל אחרי זה חשבתי לעצמי,אבל הוא מחזיק לי ידיים,מנשק,למה ךחבק כשאני בבעקיני הוא לא יכול. ואז הבנתי שזה בגלל שאני מלאה. הוא כמובן ראה שאני לא רזה גם כשאני בבגדים אבל כנראה כשהייתי חצי עירומה מה שנקרא ראה יותר מקרוב. אני כשאני עם בגדים,אנע מנסה ללבוש בגדים די רחבים אז פחות שמים לב לבטן שלי. ומוזר כי הוא מלא פעמים אמר לי שאני סקסית והכל. אנחנו 3 חודשים ביחד דרך אגב. בהית הספר היה מחזר אחרי,אמר אני יפה,שרוצה להכיר אותי יותר. אנחנו באותו גיל. הוא גם בן 16. הוא ממש טיפה גדול ממני,בכמה חודשים...
אני ממש אוהבת אותו אבל פגועה. וסחיחה על החפירה שלי פה אבל אני ממש רוצה לשפוך את הלב.
אני ממש מפחדת שאחרי זה הוא ייפרד ממני ויצא עם מושהי אחרת. אני חא מבינה למה בנים מחפשים בנות רזות. מה לא יותר סקסי בחורה עם תחת,עם חזה? מה הוא צריך מקלון. הוא אמר לי גם שאני ממש מלאה,שיש בנות יותר רזות שמתות להיות איתו. ונכון,הוא אחד היפים והמקובלים בשכבה. הוא חתיך,שיער חום,עיניים חומות ירוקות,גבוה,עם קצת שרירים,מתלבש יפה,חכם. פשוט הגבר המושלם. ואיך בדיוק נקיים יחסים מסויימים מתישהו? ואם אתם שואלים,הוא כותב לי בזמן האחרון ממש הודעה ביומיים. ניסיתי לריב איתו לפני כמה ימים אבל הוא אמר לי שפשוט הוא עסוק,שיש מלא שיעורי בית וכאלה ולכן לא מוצא זמן,וגם היה תירוץ שהטלפון בקושי עובד,שהמשפחה אצלו,שהוא עייף ועוד אלף ואחד סיפורי סבתא שמעניינים לי תגבה. נמאס לי כבר. מה עלי לעשות. למה הוא ככה. ואם הוא בוגד? אולי הוא יוצא עם אחת הבנות המקובלות האלה הארזות בכיתה שלו שמלא פעמים ניסו להפריד ביננו דרך הזום וכתבה לי דברים כמו :"את באמת חושבת שהוא אוהב אותך?" ועוד מלא... כנראה שבוגד...מה יהיה עם החיים שלי,אני כבר כמה ימים לא אוכלת,אמא מודאגת. מה לעשות?????????

מה לעשות???? אם משהו פה לא נראה לכם אז תכתבו בתגובות.

להתקשר אליו ולדבר איתו על הנושא

לבקש ממנו שיצלם לי שיחות שלו בטלפון

לכתוב לו הודעה בווצאפ על עד כמה נפגעתי

לא לכתוב לו כלום כמה ימים ולשחק אותה קשה להשגה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"