בגדתי ואני מתחרטת, לא סיפרתי לבעלי וממש קשה לי להמשיך כאילו הכל כרגיל

רצה מהר בת 41 | כתבה את השאלה ב-02/10/20 בשעה 20:59

אני מנצלת את העובדה שזה פורום אנונימי ומורידה קצת מהלב את מה שמעיק.
אנחנו נשואים כמעט עשור, יש לנו שלישייה וזה היה מאוד מאתגר להיות עם 3 ילדים באותו גיל. בנינו בית, יש לנו עבודות שאנחנו אוהבים והכל היה די טוב.
בעלי הציע לי כמה פעמים שנפתח את הקשר שלנו לנישואים פתוחים וגם לקח אותי להרצאות על הנושא. לא הסכמתי.
התחלתי להשקיע בפעילות גופנית ומישהו שהתאמן איתי התחיל להתעניין בי. הוא נראה הרבה יותר טוב מבעלי ופיתחנו קשר. אחרי כמה חודשים יצא ששכבנו ברכב שלי כמה פעמים. לפני כמה זמן הוא נפרד ממני וטען שזה היה סקס לא טוב מבחינתו.
לא סיפרתי לבעלי וממש קשה לי להמשיך כאילו הכל כרגיל.
מה הייתם עושים?