הבגידה שגרמה לי להבין שאני לא מאושר. מה לעשות?

דורון בן 37 | כתב את השאלה ב-14/10/20 בשעה 20:30

מאז ומתמיד הייתה במערכות יחסים ארוכות והיה לי מעט מאוד זמן כרווק בין לבין כדי להשתולל ולהוציא מהמערכת שלי כל מיני דברים שרציתי לעשות.
לפני שנה פגשתי מישהי שהיה לי קליק איתה, שנינו במערכות יחסים. היינו מאוד פתוחים לגבי הכל והייתה בינינו הבנה שהמשיכה בינינו היא פיזית ולא רגשית.
ואם נרצה לעשות משהו, זה בהסכמה שזה עם מגבלות ולא יגלוש מעבר לסקס.
אחרי שנה של לבטים החלטנו להיפגש ועשיתי איתה פחות או יותר כל מה שרציתי.
אמרנו יפה שלום, זרקנו את הפלאפון הסודי לפח ומחקנו את כל דרכי התקשורת כדי שלא ניצור קשר אחד עם השני שוב.
חזרתי לחיים הרגילים שלי ואז התחיל הסגר השני. ובימים האחרונים הבנתי שמערכת היחסים שלי, שאנחנו יחד בה כבר עשר שנים פשוט עקרה.
היו לי הרבה יותר רגשות והרבה יותר במשותף עם האישה שהכרתי מאשר עם זה שאני איתה כבר תקופה כל כך ארוכה.
ניסתי לדבר איתה על זה אבל היא חושבת שזה בראש שלי ובגלל התקופה.
סיפרתי לה על מה שהיה וכמובן שהיא לקחה את זה קשה אבל היא בסוף עשתה לזה רציונליזציה והבינה מאיפה זה בא והיא סוג של קיבלה את זה.
הצעתי לה שתעשה משהו דומה אבל זה לא מעניין אותה.
שמחנו שאין בינינו סודות וזה לא שבר את הבית אבל גם עכשיו שאין את אלמנט הפחד מהגילוי אני מרגיש אותו דבר.

מה לעשות מכאן?