הכרתי חייל באינטרנט באופן אנונימי שאוסרים עליו וצאפ, יש לו עדיין עוצר יציאות

מבולבלת בת 19 | כתבה את השאלה ב-21/10/20 בשעה 16:27

הכרתי חייל באינטרנט באופן אנונימי שלא מוכן להזדהות בפני ולשמור על קשר בטלפון בווצאפ בגלל שהוא בתפקיד שאוסר לו אתזה, סיפר לי שיש לו עוצר יציאות למרות שהבנתי שהעוצר יציאות הסתיים אבל הוא אמר שזה לא תקף כלפיהם, מתקשה להאמין ומרגישה שהוא מסובב אותי אז החלטתי לשאול כאן אם זה נשמע לכם סביר או שזה מגוחך
ניסיתי לשמור איתו על קשר ולהחליף פרטים אבל הוא כל הזמן אמר שהוא לא יכול והוא יכל לדבר איתי רק דרך חשבון פיקטיבי ולא הבנתי למה ואז הוא הסביר לי שאוסרים עליו אתזה, ואז הוא כזה אמר לי שהןא מבואס שהוא בקושי רואה בבית ובקושי יוצא והבנתי ממנו שיש לו עדיין עוצר יציאות למרות שביטלו והוא בקושי רואה את הבית וזה ממש קשה לו והכל. עכשיו זה פשוט נשמע לי מגוחך קצת כי למה שהצבא יאסור עליך להוריד ווצאפ? ולדבר בטלפון או דברים? אחרי שביטלו את העוצר הוא עדיין בסגר? התחלתי להרגיש שזה ממש חרטוט אבל הוא אומר שזה בגלל שהוא בתפקיד שאסור לו לספר עליו ושהוא לא יכול ממש לצאת בגלל זה וכל ההפסקה עוצר יציאות לא תקפה כלפיהם בגלל התפקיד.. זה נשמע קצת הגיוני אך אני עדיין מתקשה להאמין . זה חרטוט או שזה אמיתי? ואם כן מה המטרה של איסור ווצאפ? למה זה עד כדי כך מחמיר כולה ווצאפ.. מניחה פשוט שהבנאדם לא רוצה לדבר איתי ?) :/ אגב הוא שלח לי תמונות שלו (בקושי ראו תפנים שלו) גם וראיתי מדים אז אני מניחה שהןא כן בצבא אבל אולי כל השאר שהוא סיפר זה חרטה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"