לא מצליחה להחליט מה ללמוד!

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-16/11/20 בשעה 10:17

אני תמיד אהבתי את תחום הביולוגיה :)
הרחבתי 5 יחל בתיכון וידעתי שבעתיד אעשה משהו שקשור לריפוי.
יש לי אהבה מטורפת לבעלי חיים, אני מתנדבת בזמני הפנוי ובאמת רגישה לבעלי חיים בצורה יוצאת דופן.
חקרתי המון על תואר בוטרינריה וחשבתי ללמוד הנדסת ביוטכנולוגיה בבן גוריון מה שדורש ממני להשלים הרבה ולשפר כדי שיהיה לי תואר טוב בידיים, ואז לנסות להתקבל לוטרינריה או 4 שנתי רפואה..
אחרי זה חשבתי ללמוד פשוט ביולוגיה כי זה קל יותר אבל אין ממש מה לעשות עם זה ולנסות את השניים, ובסוף חשבתי בכלל ללמוד רק רפואה כי אלה לימודים שיתנו עבודה בטוחה..
אני מבולבולת, אני יודעת שבלב אני תמיד רציתי להיות וטרינרית אבל אני מפחדת לקרוע את התחת ולבסוף לא להרוויח.. בגלל זה אני חושבת על תואר שיתן לי מקצוע כמו הביוטכנולוגיה שיהיה סוג של תוכנית חירום למרות שגם בזה זה לא השיא..
מה אני אעשה :(

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"