אשתי מאוהבת בבוס שלה. אני לא רוצה להתגרש. מה לעשות?

אמיר בן 37 | כתב את השאלה ב-30/11/20 בשעה 13:52

אשתי נמשכת בטירוף לבוס שלה בן 55, אשתי בת 35, אני בן 37
סיפרה לה, מבלי להסתכל בעיניים מבושה, שהיא נמשכת אליו וחושבת לשכב איתו אבל לא רוצה לעשות זאת, באה וסיפרה לי כי קשה לה להתמודד.
מאז אני סובל, עברה חצי שנה, אני עובר עכשיו טיפול פסיכולוגי, חשבתי להתאבד כמה פעמים.
אשתי לא רוצה לבגוד בי, אולי בגלל שהיא אוהבת או בגלל שהיא מפחדת
היא לא רוצה לעזוב את מקום העבודה , היא טוענת שרוצה להתמודד ולא לברוח.
רבנו הרבה, בכיתי לילות כמו ילדים, אמרתי לה שאני רוצה להתגרש אבל בינתיים אנחנו ממשיכים ביחד
אני פגוע מאוד, בחיים לא בגדתי בה למרות שהיו לי פנטזיות, אבל זה הפסיק מיד. אני גמור. מיואש מפוחד
אני לא מדבר איתה על הנושא כי זה מכאיב לי, הכאב שלי נהיה המגן שלה, הפסיכולוגית טוענת שאסור שאני אהיה המגן שלה, שהיא תתמודד לבד.
במקרה והנושא עולה בקטנה, נזכר בהכל והלב שלי נמחץ.
אנא עזרו לי, אל תכתבו שטויות. אני לא רוצה להתגרש.