מרגישה שהוא לא אוהב אותי ולא נמשך אלי מה עושים?

ליאל בת 20 | כתבה את השאלה ב-05/12/20 בשעה 20:55

היי יש לי חבר תקופה של שנתיים וחצי עוד מעט שלוש אני לא אגיד שהקשר שלנו תמיד היה בריא אבל בתקופה האחרונה משהו השתבש לגמרי.
אנחנן עברנו לגור ביחד לפני חודשיים
הוא דיבר עם בחורה באפליקציה של רשת חברתית קבע להפגש איתה בזמן שאני בבית מנקה ומבשלת לו.
אני יותר מהדור של פעם , לא מתחברת לדור של היום אני יעשה הכל בשביל בן זוגי / בעלי .
הוא בן 24 כבר שבועיים לא שכבנו, וגם אם אנחנו שוכבים הוא גומר מהר והוא יכול להחזיק שעה לפחות , הוא יודע לשלוט על זה .
אני לא מרגישה מסופקת, אנחנו הרבה רבים ואני מרגישה שהוא שולט עלי לאחרונה , אני מרגישה עצובה אני מרגישה שאני בלחץ מכל צעד שלו, לא אכפת לו ממני כל כך אבל אני כל כך אוהבת אותו , אני מפחדת להפרד סוג של חרדה .
אבל לא טוב לי ואני לא רוצה לסבול גם בעתיד במידה וזה ימשיך ככה.
אני רוצה לבנות איתו משפחה ואני רוצה ילדים אבל אני מרגישה שאני הרבה משקיע בקשר , הרבה חופרת , הרבה מוותרת והוא עושה מה שהוא רוצה לעשות לא מפחד לעשות איזשהו צעד לא מפחד לאבד .
אני רואה שהוא אוהב אותי אבל בזמן האחרון משהו השתנה ואני לא יודעת מה .
רואים שהוא אוהב אותי, הוא מפנק אותי וצוחק איתי אבל בזמן האחרון אני יותר מדוכאת מאשר שמחה.
אשמח לעצות מה לעשות לגבי זה ולגבי המשיכה מינית.
הכל מתפקד מצוין באיבר שלו, אפילו שהוא מדבר איתו אני פתאום מרגישה שהוא..
אבל הוא לא רוצה לשכב איתי ואני לא יודעת למה, זה לא פעם ראשונה שזה קורה השנה .