זוגיות זוגיות
 
שאלה 313107
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

למה היא כעסה במכון הכושר?

mordechai בן 56 | כתב את השאלה ב-19/12/20 בשעה 13:33

יש בחורה אחת במכון כושר, שאני מסתכל עליה (מרחוק, לשנייה), היא שמה לב לזה. זה נמשך שנתיים. מעולם לא נגשתי אליה ולא אמרתי לה אף מילה (אפילו לא הי). כמה פעמיים, נדמה לי, שהיא אותתה שאצור עמה קשר**, אבל לא יצרתי. אני ממש מבוגר ממנה בהרבה.
פעם בפייסבוק היא שמה תמונה שלה ליד שיחים. כולם כתבו לה - יפה, מהממת, מושלמת וכו', ואני כתבתי תגובה "שושנה בשדה חוחים". זה פסוק מהתנ"ך. היא מיד מחקה את זה, בכעס.
מדוע היא כעסה:
א. היא כעסה שבמשך השנתיים לא פניתי אליה. לא הגיוני בעליל. מכון הכושר מלא בבחורים, צעירים, יפים וגבוהים, שגם מתחילים איתה. כך שאני ממש לא בכיוון שלה.
ב. אני מציק לה במבטים. לא הגיוני בעליל. מבט קצרים מאוד מרחוק, לעיתים נדירות. היא גם לבושה צנוע-דתיה. בחצי שנה האחרונה, זה בכלל פעם בחודש ששנינו באותו זמן במכון. אני יודע שזה מחמיא לבחורות, בוודאי כשזה הכי לא מטריד שיש.
ג. היא חשבה שהפסוק מעליב. לא הגיוני בעליל. זה ברור שזה מחמאה, מה גם שהיא דתיה. גם אם מישהו כותב תגובה שלא מוצאת חן בעינה, היא עונה כדבעי, ולא מוחקת.

אז גולשים מה דעתכם?
** הפעמים שכאילו הראתה שמעניינת שאצור קשר, יכולים גם להיות מקריים ללא כוונה.
התאמנה דווקא מולי.
התאמנו במכשירים סמוכים והיא נטתה לכיווני באופן מוזר.
מבטינו נפגשו לחלקיק שניה. אח"כ התאמנתי בשיווי משקל בעיניים עצומות. כשפתחתי אותן היא התאמנה ממש קרוב אלי – הלכתי מיד.

עדכון מmordechai, שואל השאלה 2022-08-28 03:53:59

גם אני חשבתי כמו רוב הגולשים (למעט אחד) שאני מציק לה. אבל רציתי להיות בטוח, לכן העליתי את השאלה. כמו כן אהבתי את הגישה הישירה שלכם.
לא ראיתי אותה שנתיים, מצד אחד אני שמח שלא יהיו "תקלים" ומצד שני כן רוצה לראות אותה. עוקב אחריה ברשת.
שמור עדכון

למה היא כעסה?

היא כעסה שבמשך השנתיים לא פניתי אליה.
 
1
היא כעסה אני מציק לה במבטים.
 
27
היא כעסה כי חשבה שהפסוק מעליב.
 
0
סיבה אחרת. נא פרטו.
 
6
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות