מרגישה שהחבורה לא בשבילי. מה לעשות?

Dana בת 17 | כתבה את השאלה ב-17/01/21 בשעה 10:48

טוב היוש אני רוצה שתעזרו לי כי אני עצמי כבר לא יודעת מה לעשות.
אני בחבורה של חמישה בנות (כולל אני).אחת חברת ילדות שלי, כמו אחותי נקרא לה ג׳. ואחת החברה הכי הכי טובה שלי נקרא לה ס׳. והשתי בנות האחרות חברות יחסית יחסית טובות שלי.
עכשיו אני מרגישה קרובה לחברה ג׳ וס׳, אני מדברת כל יום ונפגשת כמעט כל יום עם ס׳ ואני מתה עלייה.
ושאני איתה בשיחה או משהו אני בן אדם שמח ומאושר ואותו דבר גם עם חברה ג׳.
ושאנחנו נפגשות כחבורה, אני נראת ממורמרת ולא נהנת וכאילו הורסת שמחות.
וזה הכי לא אני.
אני יודעת שהחבורה הזאת לא הכי בשבילי בגלל השתי בנות שאני רחוקה מהן יחסית, אבל הן איתי מסוף היסודי ואתם יודעים אנשים משתנים.
ואם אני אעזוב את החבורה כביכול לא ישאר לי חברים. (יש לי מלא חברים אבל בתכלס אני רק איתן בהפסקות).
אני לא יודעת מה לעשות...
אני לא באמת ממורמרת, כשאני עם ג׳ או ס׳ (בעיקר עם חברה ס׳) אני ממש ממש שמחה ומצחיקה והן מכירות את הצדדים החיובים שלי.
והשתי בנות האחרות תופסות אותי כממורמרת ואני לא כזאתתתתתתת!!!
מה לעשות? אשמח להסברים ולדעות שלכם.

מה לעשות?

לדבר איתן

לעזוב את החבורה

להשאיר את זה ככה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"