אחותו נכנסת לי לפרטיות וזה לא מפריע לו, מה לעשות?

נאיה בת 20 | כתבה את השאלה ב-25/01/21 בשעה 19:32

היי לאחרונה התארסתי ועברתי לגור באותה דירה עם הארוס שהוא ירש אותה ממש בהתחלה אחותו הייתה מתחילה להגיע כל יום ולפעמים גם לישון עכשיו זה הפך למשהו יום יומי ובלתי נסבל.
אין לי פרטיות כל דבר שאני מספרת לו ומדברת לידה בתמימות עובר להורים שלהם. אם אנחנו יוצאים מהבית היא נדחפת אם אנחנו נכנסים לבית היא נדחפת בנוסף להכל היא שקרנית וזה מפריע לי היא משקרת על כל דבר אני מתחרפנת.
אני מרגישה שהיא מקנאה לנו בקשר ובי בכללי על כל דבר היא מנסה להרים לעצמה ולהוריד לי וזה מחרפן אותי דיברתי איתה על זה ואין שוני דיברתי עם החבר שלי על זה ופשוט לא נראה לי שזה מפריע לו. היום הצבתי לו עובדה שזה או היא בבית או אני ואם הוא מחליט שהיא אני חוזרת להורים שלי. הוא פשוט צחק לי בפנים אני ממש מתוסכלת ומיואשת עשיתי הכלל כדי להתחבר אליה ולנסות להסתדר איתה וזה פשוט לא עובד ביני לבינה