מה אני עושה עם החיים שלי? אני לא מבין מה קורה לי

מבולבל מאוד בן 19 | כתב את השאלה ב-18/03/21 בשעה 10:46

היי
אני חייב עצה
אז ככה מאז ומעולם אהבתי נשים. יצאתי עם נשים. התחרמנתי מנשים. הכל.
יום אחד במקרה גלשתי לפורנו בין גברים, ולהפתעתי הרבה היה לי גירוי מיני מאוד חזק שלא יכולתי לשלוט בו. ברמה כזאת שעוד זמן וגיליתי שזה גירוי אחד חזק יותר מהגירוי שקיים לי מנשים. מוזר, ניסיתי להדחיק והמשכתי הלאה.
עוברים השנים ואני פתאום מגלה לאט לאט שגברים נהיים חלק בלתי נפרד מהגירוי המיני שלי.
זה מתדרדר בהדרגה - פותח טינדר לגברים שיראו אותי, מסתכל על פורנו גייז, פותח גריינדר.
עושה את כל זה, וכשזה מגיע לשיא אני מכבה ומוחק הכל. בשוק מוחלט מלמה עשיתי את זה ברמה שהרגשתי שאני לא הצלחתי גם לשלוט בזה. מוחק ומבטיח לעצמי שאף פעם אני לא אעשה את זה שוב.
פשוט משקר לעצמי - מוריד שוב ועושה שוב בדיוק אותו הדבר שאמרתי שאני לא אעשה.
התחלתי לפתח ייסורי מצפון קטנים כי בכל זאת לא קיימתי יחסי מין עם גברים רק אוננתי עליהם ולא הגעתי לשלבים מתקדמים עם גברים.
לאחרונה הגבול נחצה ובלא שליטתי - יצרתי קשר עם בחור וחשפתי בפניו את זהותי המלאה משהו שלא עשיתי אף פעם ולא חשבתי שאני יעשה.
שיחות לתוך הלילה ודברים מיניים ברמה של זוגיות לכל דבר ועניין.
באישון לילה מוחק חלק מהשיחות ואת רוב התמונות ועולות לי מחשבות - אז עכשיו אתה משחק עם רגשות של אנשים אחרים? המצפון עלה שלב -
לרגע אחד אני אוהב ולרגע אחד לא. הרגשה של אי יציבות כזאת בחיים לא הייתה לי.
אני משחק עם רגשות של בן אדם!!! הוא רוצה להיפגש ואין לו מושג שמאחורי הקלעים אני תופס את הראש ולא מבין בכלל אם אני רוצה את זה. אולי הכל זה סתם פרץ של חרמנות.
אני לא יודע לתאר לכם מה קורה לי בגוף מהעניין הזה.. זה מה שאני באמת רוצה?
מישהו בקהל חווה סיפור דומה? הצליח לנתח מה הסיפור שלי? אני באמת כל כך מבולבל. גם שחשבתי על אולי אני בי כי אני כן מגורה משתי המינים, אין דבר כזה בכלל זה להיות הומו בהכחשה!
אני לא יודע מה לעשות.

מבולבל מאוד צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"