מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

כדאי לי להיות אם פונדקאית כדי להרוויח כסף במהירות?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-24/06/14 בשעה 15:11

היי שלום,
תאמת לא מעט אני חושבת עלזה... יש לי מלא תוכניות ללכת ללמוד, לבנות קריירה בה אוכל להרוויח טוב, להוציא רשיון, לקנות לי רכב, לצאת מהבית של ההורים.
אני כבר בת 20 כל החברות שלי משכירות דירה, עם רשיון ואני תקועה כזה.
אני גרה בחור בצפון הארץ שאין פה ממש הרבה עבודות...
אני אובדת עיצות.
לפני כמה חודשים הייתי באילת ופגשתי זוג תיירים במכולת השכונתית... הם שאלו אותי על רכיבים של איזה מוצר ומכיוון שאני יודעת טוב אנגלית עניתי להם וגם צחקתי איתם כזה... הם היו ממש חמודים.
וכל הזמן האישה החמיאה לי על המראה שלי.... בהתחלה חששתי שמא הם מחפשים לצרף אותי לשלישיה או משהו כי היא ממש כל הזמן החמיאה לי...
ואז היא באה אליי ביציאה אם אני רוצה להיות אם פונדקאית... אמרתי לה שאני יחשוב על זה ולקחתי את המספר שלה.
בערב התקשרתי לשמוע פרטים לא אשקר לכם קרץ לי עניין שלעשות 220 אלף תוך 9 חודשים..
לא מזמן אחותי ילדה בן, וראיתי את החיבור שנוצר לה לתינוק תוך שניות.
היא אמרה לי "איך אפשר לאהוב כל כך הרבה בן אדם שרק עתה פגשת?!"....
אני מפחדת להיקשר לתינוק ואז להיפרד ממנו, מצד אחד כל כך באלי על ההמון כסף הזה... אני מפחדת שיכאב לי בלידה וזה
אני ממש אובדת עיצות, מה לעשות ?!!??
נמאס לי לחיות בתוך הריקנות הזאת, שאני עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה ונגמר לי הכסף תוך שניות, באלי כבר להתחיל את החיים שלי....
בדור שלנו 50% אחוז לא מתחתנים ככה בכל אופן אמרו לי, אז לפחות שיהיה לי כסף אם לא בן זוג.
מה לעשות בעניין? תודה לעונים!!

האם ללכת על זה ?

כן.

לא.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"