הכרתי בחור לא מזמן באינסטגרם היינו מדברים חודשיים שלוש עד שעברנו לווצאפ והחלטנו להיפגש.
הוא נראה ממש טוב, עובד, יש לו רכב וגר 5 דק ממני, בהתחלה לא רציתי משהו רציני רציתי סטוץ/יזיזות וחשבתי שגם הוא חותר לאותו כיוון למרות השיחות הארוכות שלנו ועד שנפגשנו חשבתי שהוא סתם קצת ביישן או משהו..
בפעם הראשונה שנפגשנו לא עשינו משהו מיוחד עשינו סיבוב עם הרכב שתינו קצת ודיברנו הרבה (יש לנו מלא דברים במשותף) ואיכשהו זה הגיע למצב ששכבנו מיוזמתי לגמרי אצלו, יום לאחר מכן הוא שלח לי הודעה ורשם לי שהוא ממש נהנה איתי כי אני חמודה, יפה אינטלגנטית יש לנו המון במשותף והוא מרגיש שאני מיוחדת ומפה לשם אנחנו יוצאים כבר שבועיים נפגשים כל יום ומדברים כל יום למרות שלא שוכבים כל יום שכבנו רק 3 פעמים כל התקופה הזו.
ואת האמת הוא ממש חמוד, אנחנו מדברים כל יום והוא שואל לשלומי ושואל איך היה לי בעבודה ומה אני עושה ואנחנו שולחים המון תמונות אחד לשנייה, הודעות בוקר טוב/לילה טוב אבל אני עדיין בתסביכים ולא מבינה מה הוא בדיוק רוצה ממני.
לצערי, אני רק בת 20 וחוויתי כמה מערכות יחסים רעילות או סתם קשרים עם גברים רעילים ששיחקו בי או שהיו רעים אלי בצורה מטורפת ולמרות כל הניסיון אני רואה עליו שהוא אמיתי ולא אחד מהגברים הרעילים האלה אבל לפעמים אני קצת בספק ואוכלת תסביכים קשים על מה הוא רוצה ממני? או איך זה שהוא כזה טוב וחמוד אם לא בשביל סקס? ונכון שזה די מהיר כי אנחנו יוצאים רק שבועיים אבל בכל זאת רוצה להבין פחות או יותר את הכוונות שלו כלפי יותר מבחינת דעות וכשזה יגיע אני כבר אשאל אותו.
אז מה דעתכם?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות