אבא אלכוהוליסט חייב עזרה! מה לעשות?

בדוי בן 19 | כתב את השאלה ב-27/04/21 בשעה 11:28

שלום אני בן 19 יש לי בעיה בבית כבר 5 שנים שכל פעם חוזרת על עצמה אני כותב את זה עם דמעות בעיינים,אני מרגיש מיואש, לאבא שלי יש הרגל לשתות ואז שהוא חוזר הבייתה הוא מתחיל לקלל את אמא שלי בקללות הכי נוראיות שיש מול אחיי הקטנים, כל פעם זה מגיע לנקודת שבירה פעם בכמה שבועות, אבל זה קורה על בסיס שבועי אני רוצה לציין שאחרי חמש שנים אני כבר מבין את הסיטואציה ועקבתי אחריה לפעמים בחשאי ושמתי לב שאמא שלי לא עושה שום דבר רע אבא שלי רק מחפש את הרגע הזה שהוא יוכל לרדת עליה, הוא מקלל אותה, את סבתא שלי, ואפילו את אחיי רק כדיי לפגוע באימי וכל פעם היא נפגעת ובוכה מזה לפני שנה עברנו דירה אחרי עוד ריב כזה ועזבנו עם אמא שלי לבית אחר אבא שלי היה שבור מהלבד התחנן שנקבל אותו חזרה (ממש עמד פיזית מחוץ לדלת והבטיח הבטחות שזה לא יקרה שוב ) אחרי כמה ימים הוא כבר חזר לגור איתנו אחרי שיחה שהורי עשו הוא הבטיח שהוא ישתנה (כמובן שזה לא קרה) כל פעם שזה קורה הוא מבטיח הבטחות ושובר את המילה פעם אחר פעם... אמא שלי והוא היו בטיפול והוא לא עומד במילה שלו הבן אדם מכור!!
אני מפחד על אמא שלי היא הבן אדם הכי ישר ורגיש שאני מכיר וזה נשבר לי לראות אותה בוכה כל הזמן ממנו, אחים הקטנים שלי בוכים כי הם לא מבינים מה קורה, הבית שבור הרוס, ואני מרגיש שאני חייב לעזור לאמא שלי כי היא פשוט אבודה במצב הזה וגם אני ואחיי, כל דמעה שיורדת לאמא שלי מהפנים אני מרגיש שחרב עליי עולמי...
מה לעשות ?אני מרגיש פשוט אבוד אני רק רוצה שאמא שלי תיהיה מאושרת...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"