שבת שלום לכולם.
בשבוע האחרון נתקפתי בהתקף חרדה ומאז אני לא מצליחה לשחרר ואני כל פעם מרגישה שמשהו מעיק לי, משהו מפחיד אותי.
זה נובע מכך שאני יותר מידי חושבת ולא משנה כמה שמנסה להפסיק אני לא מצליחה, אני מסיקה מסקנות שגויות סתם ובגלל זה הספקתי לריב עם חברה טובה בגלל המצב (היא לא אשמה בכלום אני זו שנפלה עליה וכמובן שהתנצלתי והסברתי את עצמי).
בכללי עברתי תקופה לא קלה עם עצמי ובסוף זה התפוצץ בהתקף חרדה שלא מניח לי ולא נותן לי שקט נפשי. אני כל הזמן בסטרס שמשהו רע עומד לקרות לי ובינינו? הכל רק בראש שלי ובכל זאת אני לא מצליחה לשחרר.
בוודאי שיש דברים בהרבה יותר גרועים בעולם הזה ומנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה אך איני מצליחה, מרגישה שאני ככה קרובה להשתגע.
קבעתי תור לפסיכיאטר בימים הקרובים שינסה לאבחן לפחות מה יש לי וכן אתחיל טיפול אצל פסיכולוג אבל עד אז יש זמן וכן הייתי רוצה טיפים על מנת לשמור קצת על שפיות למה ממש רע לי ואני לא רגועה. אני בוכה על בסיס יומי ונמאס לי כבר מההרגשה הזו רק רוצה לחזור להיות בן אדם מאושר.
אשמח ומודה לכל עצה שתעזור רק העיקר שארגע קצת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות