״בא לי לפחות חבר אחר אמיתי״. איך למצוא?

אנונימית בת 15 | כתבה את השאלה ב-13/05/21 בשעה 20:34

היי, חבר שלי מאז שהוא מכיר את עצמו הוא לא מצא אפילו חבר אחד, הוא מחפש אפילו חבר אחד אמיתי וטוב שיקשיב לו ושהוא יוכל לספר לו את מה שעובר עליו אבל מתקשה נורא למצוא בגלל הסביבה שלו.. הוא בן 15, הילד הכי חברותי, מדהים, מקסים, מהמם ואיכפת שראיתי בחיים שלי. הוא כל הזמן אומר שאין לו אף אחד חוץ ממני, הוא לא יוצא מהבית כי פשוט אין לו לאן.. כואב לי כל פעם מחדש לשמוע שקשה לו ואני באמת כל כך מבינה אותו אבל אני מתקשה למצוא את הפתרון בשביל להכיר חברים חדשים. אני כל פעם מחזקת אותו ואומרת לו שזה לוקח זמן ושבסוף יהיה את הילד הזה שהוא יוכל לדבר איתו וזה פשוט שובר לי את היה כל פעם מחדש.
אני אפילו הכרתי לו חברים שלי אבל הוא מרגיש לבד וששום דבר לא עובד לו והוא כבר חושב שהוא הרע הסיפור ושזה אשמתו ושהוא לא ימצא חברים בחיים ושאף אחד לא רוצה בו. לפני כמה זמן הוא הכיר איזה מישהו באוטובוס וממש התחבר אליו ושמח ואפילו הביא לו את המספר טלפון ושלח הורעה והתלהב, טפילו נפגש איתו אחרי כמה ימים, אני התלהבתי נורא ושמחתי על כך בשבילו והייתי פשוט מאושרת. אחרי שהוא נפגש איתו הוא לא שלח הודעה ולא כלום.. פשוט נעלם. זה שבר אותי. אני מתקשה כבר ואני מפחדת שהוא פשוט יוותר.. מישהו יכל לתת לי עצות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"