מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

אני ביישן ומתקשה להכיר בחורה שאוכל לאהוב ולתת מעצמי

הרואה בן 19 | כתב את השאלה ב-28/06/14 בשעה 09:27

שלום לכולם. אני בן 19 ואני מתקשה להכיר בחורות.. אני כרגע בצבא ולמרות שכולם אומרים "תגיע לצבא תכיר" זה לא בדיוק ככה. אני די ביישן עם בחורות בהתחלה, אבל אחרי שטיפה מכירים אותי אין לי בעיה להיפתח.
אני נראה סבבה ויש לי חברים.. אני לא אדם בודד בכללי. אבל מאד קשה לי עם הלבד הזה.. אני ממש רוצה מערכת יחסים. לאהוב מישהי , לתת מעצמי, אני מרגיש מאוד מוכן לזה, וזה חסר לי...
תמיד הייתי אופטימי וחשבתי לעצמי "זה יגיע אל תדאג" ודברים כאלה.. אבל זה קשה.
ניסיתי גם להכיר קצת באינטרנט וכו' זה לא ממש הלך.. אני יודע שבסופו של דבר זה יגיע, ואני לא נכנס לדכאון או משהו בגלל זה. אני גם נהנה מהזמן שלי לבד.. אבל כמה עוד אפשר?
אשמח לעצות כלשהן. כל עצה תתקבל בברכה (: