למה לגברים אין לב?

שרית בת 27 | כתבה את השאלה ב-16/06/21 בשעה 17:29

יש תופעה כזאת שגברים משקרים לנשים כדי שישכבו איתם או מנצלים ואומרים שזה זוגיות כשזה לא רק בשביל החלק של הסקס וזה קורה להמון נשים. אני לא מבינה למה זה קורה. למה גברים הם כאלה שקרנים שאישה צריכה לחכות חודשים לפני שהיא עושה סקס כי היא מפחדת שיעבדו עליה ואני לא היחידה שאומרת את זה. יש לי חברות שמחכות חצי שנה לסקס כדי לוודא שהגבר לא מתחמן אותן וזה נהיה מאולץ ולא כיף. למה זה צריך להיות ככה? אם גברים לא היו כאלה רמאים אז היינו יכולות לעשות את זה אפילו בדייט השלישי מבלי לפחד שהוא יעלם אחרי זה. והבעיה שגם מצדיקים את הגברים האלה. כאילו לא רואים שהם יעשו הכל בשביל סקס. אפילו לאנוס ולהרוס למישהי את החיים רק בשביל הסיפוק הזה של השתי דקות ואז היא נשארת עם הצלקות לכל החיים.
ואם נגיד אישה תנצל גבר בשביל הכסף שלו אז יגידו שהיא גולדיגרית אבל כשגבר מנצל אישה אז זה סבבה
ותכלס היחס שאנחנו מקבלות ממכם עושה חשק לקחת לכם כסף ולברוח כדי שתרגישו איך זה. לא נראלי שגברים יודעים מה זה ניצול ומעצבן אותי שרק אנחנו עוברות את זה ואם מישהי כאן מזדהה אז אני אשמח לשמוע.