בלה חדיד הזו עולה לי על העצבים. מה לעשות?!

אני בת 26 | כתבה את השאלה ב-18/06/21 בשעה 15:06

אני מסתכלת באינסטגרם שלה בלה חדיד לראות מה העלילות שווא שהיא משתפת למיליוני העוקבים שלה, שמשום מה עוקבים אחרי המנותחת הזו (שזו בכלל אירוניה כי קוראים לה בלה וגם כי היא ניתחה כל סממן לצד הערבי שלה אבל לא חשוב), היא כל השבוע האחרון משתפת דיווחים שישראל תוקפת ומפציצה בעזה אבל לא מספרת את זה שהם שלחו בלוני תבערה והבעירו שטחים שלמים אצלנו, היא מעלה תמונה שלה עם שרשרת שהיא עונדת עם צורה של שטח ישראל, ואנשים מגיבים לה וואו אנחנו כל כך מתרגשים שאת עונדת שרשרת של *פלסטין*, אני מקבלת עצבים בכל הגוף, היא מסלפת דברים ומראה רק צד אחד, כמו למשל שאתמול היא שיתפה ציטוט של רה"מ נפתלי בנט שאמר פעם שלא היססתי להרוג מחבלים והיא הפכה את זה לערבים, ועוד אינסוף דברים וזה עוד אחרי המבצע... מה לעשות? אני מנסה להגיב לה אבל זה לא יעזור ואני יודעת שתגידו לא להיכנס ובאמת אני משתדלת שלא להיכנס לעמוד שלה אבל היא פשוט כל כך דוחה ומעצבנת שתמיד מעניין אותי לאיזה רמה של חלאות אפשר להגיע. היא כמו המן של הרשתות החברתיות, היא משתפת שקרים על בסיס יומיומי ואנשים, יותר נכון מיליוני אנשים ברחבי העולם חושבים שזו האמת וזה כל כך מעציב אותי מקווה שהממשלה החדשה תדאג להסברה יותר טובה.
אולי תגיבו לה גם? אפילו לבבות כחולים ולבנים יספיק

וגם גל גדות כל כך אכזבה... היא היחידה שיש לה עוקבים ברמה של המנובלה חדיד ואפילו יותר והיא פשוט לא עשתה כלום!!! אוףףף!!!

אני צירפה תמונה לשאלתה:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"