אני וחברה שלי נפרדנו אחרי 3 שנים

יובל המבולבל בן 22 | כתב את השאלה ב-19/06/21 בשעה 17:54

אני וחברה שלי ביחד 3 שנים אני בן 22 היא בת 20
בגדול חברה שלי גרמה לי להרגיש הכי טוב בעולם עם עצמי ואני התייחסתי אליה כמובן מאליו היא אהבה אותי כמו שבחיים לא אהבו אותי וללא תנאים ולא הערכתי את זה בריבים האחרונים שלנו נפרדתי ממנה כמה פעמים כי הרגשתי שאני לא מרגיש אליה אותו דבר כמו שהיא מרגישה והיא תמיד התקשרה חפרה ורצתה לחזור לפני שבועיים זה שוב קרה רק שהפעם מילה לא שמעתי ממנה אז החלטתי לשלוח אני לדעת מה נסגר איתה משיחה איתה הבנתי שהיא ממש פגועה מזה שנפרדתי ממנה ושהיא הבינה שאני לא אוהב אותה כמו שהיא אותי ושהיא מבולבלת ולא רוצה לחזור אז עשיתי טעות ואמרתי לה כמה אני אוהב אותה וזה המון פשוט אני לא מביע רגשות ואהבה לאף אחד ולה אמרתי ובטח עלה לה עוד יותר והיא אמרה לי שגם היא אוהבת אותי ושגם לה כואב ושהיא גם מתגעגעת והיא מבולבלת עם עצמה והיא לא בנויה לזוגיות כרגע ואני אחרי זה רק הבנתי שהיא ממש חסרה וחסר לי הביטחון שהיה חי כשהייתי איתה חשוב לציין שלא בגדתי בה למרות שיכלתי כמה פעמים וגם עכשיו אני יכול לדבר עם בחורות והכל טוב פשוט ניראה לי שאני מפספס אותה כי היא נתנה לי את כולה
עכשיו לשאלות האם יש סיכוי לזוגויות הזאת בכלל
אין טעם לנסות לדבר איתה בכלל כי אני ירגיש סמרטוט אם אני יעשה את זה לרדוף אחרי משהי זה גבול בשבילי
אני מרגיש חרא עם עצמי שנתתי לה לחמוק לי בין היידים כי היצר תמיד רוצה משהו טוב יותר וחושב שיש משהו טוב יותר
השאלה שלי אם לשחרר אותה מהראש מאמין שאני יכול לשחרר מהר יותר אבל זה יהפוך את כל האהבה שיש לי אליה לשנאה ולירוק לה בפרצוף שהיא תנסה לדבר איתי בכלל אם תנסה לדעתי נתתי לה כל מה שהיא רצתה חוץ מיחס וזמן איכות איתי אני לקחתי אותה כחיים נפרדים חיים עם החברים וחיים איתה ולא הצלחתי לשלב בינהם אז ככה שפחות יצא לי להנות איתה היינו באילת ובמסעדות והכל אבל לא מספיק ורק אחרי שקיבלתי תכאפה שאני כלום הבנתי שלא השקעתי על מספיק זמן עליה ואיתה ופיספסתי כי היא תמיד רצתה לעשות דברים ולשפר תזוגיות ואני העדפתי להיות בבית בקיצור מה דעתכם אני צריך לעשות פה בסיפור הזה דעות כנות ומקבל הכל לא נפגע