מתחם הייעוץ של לוינסקי

רוצה לברר בנוגע למחזור שלי. הכאבים מאוד חזקים. מה לעשות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-24/06/21 בשעה 10:55

היי. אני בת 18 ומאז המחזור הראשון שלי סבלתי. הכאבים שלי מאוד חזקים. כל מחזור במשך היומיים הראשונים אני נאלצת לקח 800 מ"ל משככי כאבים במשך כל 4 שעות. הוא בד"כ דיי נעלם עם הכדור. הדימום כבד מאוד בימים הראשונים ואני מחליפה הרבה. הלכתי לרופאת משפחה וסיפרתי לה שאני מעוניינת לבדוק אם המחזור שלי רגיל, או לקחת גלולות להרגיע את המחזור. היא אמרה לי שבכל זאת התסמיני מחזור שלי נראים לה נורמליים ואני פשוט יכולה לקחת כדורים/מדבקה שמדלדלים מחזור, אבל שאם אני רוצה אני יכולה ללכת לבדוק אצל גניקולוגית. אני לא יודעת אם להתחיל להסתבך עם בדיקות או פשוט לקחת גלולות..ואם אבחר ללכת לגניקוגלית, מה יהיה התהליך בדיקה לראות אם יש לי מחלה שקשורה למחזור? האם היא תצטרך לבדוק לי את האזור..כי אני לחוצה מהקטע הזה..
מה שכן אני חייבת לסדר את העניין הזה כי אני מתגייסת תכף ולא רוצה להתמודד עם זה בצבא. מה אתם ממליצים לעשות? תודה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"