לא יודע אם היא בקטע

ששש בן 14 | כתב את השאלה ב-02/08/21 בשעה 13:50

אני בכיתה ט' ואני ממש רוצה חברה וניסיתי כבר כמה פעמים להציע ואמרו לא ואני לא יודע אם להמשיך לנסות כי זה ממש מתסכל (בעיקר כי כל פעם שרציתי כל החברות של אותה אחת אמרו לי ללכת על זה).
יש מישהי שאני איתה בכיתה שלוש שנים (עכשיו אנחנו הולכים לבתי ספר שונים אבל עדיין נפגשים מידי פעם) ואנחנו חברים טובים אבל אני מרגיש שהיא קצת משחקת איתי כי היא התחילה לקחת לי את הטלפון ולצלם אותנו ביחד ולהיות איתי לבד אבל אז הזמנתי אותה אליי הביתה פעם ראשונה שהיינו רק שניינו בלי ה"חבורה" והיה ממש כיף וראינו סרט וקצת התחבקנו כזה אבל מאז היא קצת התרחקה ממני ולאחרחנה חזרנו להיות חברים.
אז אני פתחתי קבוצה עם כל הילדים מהבית ספר הקודם שלי (היא שם) ואמרתי בואו ניפגש ואז היא כתבה לי בפרטי שהיא רוצה שניפגש ושאלתי אם רק אני והיא והיא אמרה מה שבא לי אבל כל פעם שאני מציע יום היא לא יכולה.
והתייעצתי עם חברות שלי ושלה והם אמרו שיש סיכוי שהיא בקטע אבל קשה לדעת איתה.
היא בקטע שלי/משחקת איתי או שאני ממש לא בכיוון???
היא משחקת איתי או שאני פשוט ממש לא יודע כלום?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"