אני כבר לא יודעת מה לחשוב. מפחדת שהכל יחזור על עצמו. מה לעשות?

קים בת 14 | כתבה את השאלה ב-03/08/21 בשעה 17:08

אני אחפור קצת ואתחיל מההתחלה זה הולך להיות ארוך
בכיתה ז התחלתי להתחבר עם מישהו והוא נהיה הקראש שלי שאמרתי לו הוא אמר שהכל טוב ואחרי כמה זמן הוא התחיל לחפש שאני ארגיש רע והתווכחתי איתו למה הוא מתנהג ככה והוא פשוט רב איתי ודיבר אליי מגעיל ואז הפסקנו לדבר ואחרי חודש וחצי עבר לי ושלחתי לו הודעה וחזרנו להיות ידידים לאט לאט הקשר התפתח והפכנו להיות חברים ממש טובים שיחות עמוקות הכל חברים אמייתים עם חיבור כל כך משמעותי והרגשות שלי חזרו ואהבתי אותו ממש ממש ולא ידעתי איך להגיד לו וידעתי שהוא כבר יודע והכל ובסוף אמרתי לו את זה בדרך עקיפה וזה לא הדדי הוא עדיין נשאר חבר ממש ממש טוב שלי מתנהג אליי אפילו יותר טוב מבדרך כלל ומאז אנחנו מדברים על זה נורא פתוח
רק לציין שהוא בכלל אוהב את האקסית שלו שפגעה בו וגם היא אוהבת אותו והם יודעים שהם אוהבים אחד את השני [בזכותי אתם חושבים איזה מטומטמת אני חושבת פשוט לא באלי להיות מגעילה] והם מדברים אבל הם ביינתים לא זוג אבל הם בהמשך הולכים להיות זוג ואני לא יודעת מה לעשות, פליז אל תגידו לי שאני קטנה ואני לא יודעת מה זה באמת לאהוב אל תכתבו את זה פשוט כי אולי בעיניכם אני לא יודעת מה זה ולכו תדעו אולי אתם צודקים אבל הרגשות שלי הלב שלי כרגע מרגיש שהוא באמת יודע מה זה לאהוב ואני מרגישה שאני באמת באמת אוהבת אותו הוא עבר חיים לא פשוטים כמוני ואתמול בערב אחרי שנגמרה יציאה של כמה חברים נשארנו רק אני והוא ודיברנו על כל מיני דברים שקרו לנו בחיים והבנתי כמה אני אוהבת אותו הבנתי שמישהו עם אופי כמו שלו אני לא אמצא הוא בדיוק מי שתמיד רציתי אבל חשבתי שאין כזה
ממש קורע אותי שזה לא הדדי ושאני יודעת שהוא אוהב בכלל את הילדה ההיא והכי אני מפחדת שאני לא אצליח להפסיק לאהוב אותו כי אני באמת אוהבת אותו הרגשות האלה כל כך חזקים ואני מבואסת שבחיים לא נהיה ביחד ושאני לא אזכה להגיד אני ו[השם שלו] ביחד
שואלים אותנו מלא עם אנחנו ביחד אפילו אתמול ראה אותנו ילד מהשכבה ושאל ואנחנו כזה לא ואני בלב חושבת הלוואי
גם אנחנו הולכים לבית ספר חדש וכל החברים יהיו שם גם הילדה ההיא ונפגוש שם מלא אנשים חדשים אז גם אם זאת לא תהיה הילדה הזאת זאת תהיה ילדה אחרת ולא אני... חשבתי אולי אני בעצמי אכיר שם משיהו אבל לא יודעת עם הוא התאהב בי וגם אם כן כל פעם שאני חושבת על זוגיות עם מישהו אחר מרגישה שזה מגעיל ומפחיד ואיך אוכל לסמוך באמת על מישהו שהוא לא הוא שיתייחס אליי יפה
ובאמת הכי מפחיד אותי שלא אצליח להפסיק לאהוב אותו כי זה כבר פעם שנייה שאני מתאהבת בו ואני מפחדת שהכל יחזור על עצמו זה מכניס אותי לסרטים אני מפחדת שיעבור לי והוא ידע את זה ואז שוב יחזור לי והכל חוזר על עצמו שזה כבר יהיה ממש מטומטם כי מלא פעמיים אבל פאק פעם שלישית אני בכלל ארצה להעלם
אני ממש מפחדת שיעבור לי ויחזור לי הרגש כי אתם לא מבינים כמה אני אוהבת אותו כי יש לי על מה יש לו אופי מדהים עזבו אתזה שהוא גם הטעם שלי במראה אבל אם זה היה רק כזה אז הייתייכולה לרדת ממנו בשנייה אבל האישיות שלו הוא באמת מה שתמיד חיפשתי בדיוק האופי שרציתי ואני כל כך מבואסת שאני נמצאת במצב כזה בחיים לא היינו זוג ולא נהיה העובדה הזאת קורעת לי את הלב ובפעם האלף אני אגיד הכי מפחיד שאני לא אפסיק לאהוב אותו או אפסיק ואחזור כי אני לא חושבת שאני אמצא מישהו אחר שאני ארגיש אליו מה שאני מרגישה אליו ואני לא יודעת בכלל איך אני אפסיק לאהוב אותו לא יודעת אבל גם שבעתיד זה יקרה אני מפחדת שזה יחזור כי פעם שלישית וואי זה יהיה כבר נוראי
פליז תכתבו משהו עצה כי אני תקועה וסליחה שחפרתי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"