עשיתי מעשה לא מוסרי והבן זוג הציב לי אולטימטום

מבולבלת בת 24 | כתבה את השאלה ב-03/08/21 בשעה 18:07

היי,
אז טיפה רקע עלינו - אני ובן זוגי כבר 3 שנים ביחד, הוא קצין בצבא שלרוב מאוד עסוק ואני סטודנטית עם יותר זמן פנוי, עדיין לא גרים ביחד אבל כן יש דיבור חזק על מעבר בקרוב ואפילו חתונה לאחר מכן.

ב3 חודשים האחרונים הזוגיות שלנו הייתה בדעיכה - הוא היה המון בצבא ולא התראנו יותר מידי וגם לי היה עומס בלימודים וזה גרר המון ריבים טיפשיים ותסכול.
ועשיתי ב3 חודש האלו מעשה ממש לא טוב שאני מתביישת בו - דיברתי עם גבר אחר (שפעם היה לי קטע איתו) והבן זוג שלי יודע מי הבחור ומה ההיסטוריה שלי איתו..
בכל מקרה חשוב לי לציין שהכל שם היה רק דיבורים בהודעות מעולם לא נפגשנו בפרק זמן של ה3 חודש האלה! ובטיפשותי הקפדתי למחוק את ההודעות בקביעות בשביל שהבן זוג שלי לא יידע (אני יודעת - נוראי!)
השיחות עם הגבר האחר לפעמים גלשו מהצד שלו לתחומים יותר אינטימים ואפילו הוא הציע להיפגש.. כמובן שלא הסכמתי אבל כן המשכתי לזרום בשיחות ולא קטעתי את זה מההתחלה וזאת הטעות שלי.

אתם יכולים לנחש מה קרה - לפני כמה ימים הבן זוג שלי גילה שדיברתי איתו.. ראה בטעות הודעה...
מפה לשם הוא נעלב מאוד ובצדק והוא אמר לי שהוא רוצה שנשחזר את כל ההודעות בשביל שהוא יידע שלא בגדתי בו או שעשיתי סקסטינג או דברים בסגנון כי מיזה הוא הכי חושש.

הוא הציב לי אולטימטום שאם אני לא מסכימה לשחזר הכל ולהראות לו שאין לי מה להסתיר הוא יעזוב אותי כי הוא יהיה בטוח שבגדתי בו.
אני מפחדת להראות לו.. כן יש שם דברים שהוא ממש לא ישמח לראות ושאני מתביישת בהם.
אני במצב סופר בעייתי מצד אחד אם אני אראה לו זה יכול לשבור אותו אבל זה כן יוכיח לו שלא בגדתי פיזית אלא היו סתם דיבורים מפגרים חסרי תוכן שלפעמים גלשו יותר מידי.
מצד שני אם לא אראה לו אז הוא יחשוב שבגדתי בו.

אני אבודה - יודעת שעשיתי טעות ולמדתי ממנה! אבל איך אני אצליח לצאת מהפלונטר הזה? מרגישה שהוא לא יאמין לי יותר בחיים.

מה לעשות?

להראות לו ומה שיהיה יהיה

לא להראות לו כי גם ככה הוא ייפרד ממך

לשכנע אותו שאפשר להתגבר על זה בלי להראות את ההודעות