בעל שמקלל את בנו, הבן שלי דם מעורקי ומתחננת אליו שיפסיק לדבר ככה

ילי בת 39 | כתבה את השאלה ב-29/08/21 בשעה 11:10

היי... ככה
אנחנו נשואים מזה 18 שנים הבן השני שלי כבן 16 לא הכי הולך בדרך שאביו רוצה, הוא ער בלילות, לא רוצה ללמוד ורוצה לעבוד בלבד! כמה שניסנו, דיברנו, דיברנו עם הקבצים של העירייה, טיפול אצל פסיכולוגית, לא מוכן כרגע לשמוע לימודים, ורוצה כבר עבודות של בוגרים, ועובד בכל מה שבא, מלצרות, מאפייה, מה שמתאים לגילו.
הבעיה היא אבא שלו שמתבייש מאוד בדרך שלו! שמבחינתו הולך כמו ערס רחוב לילה שהבית שלנו שונה לגמרי מהסגנון שאימץ לעצמו, בעלי כעוס כל הזמן ויוצא שבשעת כעס עליו בעלי בא אלי ואומר לי אני רוצה שימות היום! לא יכול איתו, לא רוצה ילד כזה! ואז שולח לו הודעה לא רוצה אותך אל תחזור לבית, ואם הילד יתקשר שיפתחו לו את הדלת הוא יקום ויפתח לו, סתם זורק לו מילים פוגעות ולא מבצע כלום! מה שכן הקללות שאומר עליו שלא בפניו פוגעות בי מאוד, אני לא יכולה לשאת את זה, עם כל הכעס שלו כלפיו זה הבן שלי דם מעורקי ומתחננת אליו שיפסיק לדבר ככה, וכל פעם אומר לי אני לא יכול, לא יכול לשאת את זה, את הבושה הזו, שהבן שלי נראה בסגנון אחר מהבית,

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"