היי התחלתי לימודים ממש השבוע וכל השיעורים הלכו בסדר גם במקצועות שאני פחות חזקה בהם המורים ממש משתדלים להסביר מהבסיס ולהתקדם משם.
יש לי שיעור תורת החשמל שבו המרצה נראה חובבן שבחיים שלו לא לימד.
הוא רק מכתיב מדף שיש לו (אני יכולה ללמוד ככה בבית תודה) הוא לא מסביר כמו שצריך ובואו נגיד שהוא ממש התחיל איתנו ברגל שמאל. שלא נדבר על הכתב שלו בחיים שלי לא ראיתי כתב כל כך לא מובן.
יצאתי מהשיעור שלו בחרדה שלא אצליח לעבוד את הקורס וזאת רק ההתחלה!
הייתה לי תקווה שלפחות אחזור הביתה ואראה שוב את השיעור מוקלט בזום (חייב אצלנו עכשיו להקליט כל שיעור) ומה גיליתי? שהוא שכח להקליט או לא רצה בכלל. התשובה שלו הייתה "תשלימו מחברים" אבל אני הייתי בכיתה!! להשלים מעצמי??
יש משהו לעשות בעניין? אני לא יודעת איך זה עובד עכשיו זה לא כמו בתיכון אבל מה אני מדברת איתו? מה אני אומרת? "סליחה המרצה אתה לא מובן בעליל תוכל להסביר לי כל פעם אחרי שיעור למה לעזאזל התכוונת??"
או ללכת לאחראית של הקורסים ולהגיד לה ולהסתכן בזה שהוא ישנא אותי ובתכלס מה היא יכולה לעשות? שילמתי כסף ללמוד, לא להקשיב לו מקריא מדף.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות