קיבלתי דו"ח בגרמניה לפני הרבה זמן - איך לשלם אותו?

אופק27 בן 26 | כתב את השאלה ב-21/10/21 בשעה 11:20

בטיול שלי לגרמניה טעיתי ברכבת שעליתי עליה עם כרטיס לרכבת אחרת, וקיבלתי קנס של 60 יורו,

לצערי הייתי בדרך לשדה התעופה ולא הצלחתי אפילו לגרד בשביל הפקח את הסכום הזה, אז הוא אמר לי (ממה שהבנתי מהאנגלית שלו) שהקנס הזה רשום לי על המספר דרכון, וכאילו עד שאני לא אשלם אותו כל דבר נוסף לא חוקי שאעשה בגרמניה אני אהיה כבר "עבריין" משמע ייקחו אותי ישר לתחנת משטרה כעצור. (זה מה שהצלחתי להבין ממנו שם).

זה לא מטריד אותי כל כך, העניין ששכחתי מכל הסיפור הזה והטיול היה לפני קרוב ל5 שנים והיום אני מפחד אפילו לטוס לשם, אני לא יודע מה הקנס הזה גרר אם זה ריביות או יותר גרוע מכך, ואני אפילו לא יודע איך לברר מה איתו, אשמח לעזרה וייעוץ!

אופק27 צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"