=אין לי כוח לחיים מול משפחתי

גבי שם בדוי בן 32 | כתב את השאלה ב-23/10/21 בשעה 15:50

כיתה ז נפגעתי מינית ממשהוא מכיתה שלי אז לא ידעתי שנפגעתי היום כן בכל מיקרה זה התחיל בכיתה ז אחרי כן בכיתה ח וכן האלה ואז יהיה גוש קטיף לא יודע למה אבל ההיתי על הגג של כפר דרום ואז כמובן צינוק בבית כלא דקל
אחרי כן המשכתי ליפגע מאותו חבר בכיתה עד כיתה יב
בכיתה י פגעתי לא בכוונה באחותי ובקשתי סליחה כבר שלא היה לי כוחות ליתמודד ההיתי חסר הונים רציתי לסיים תחיים.
אחרי כן החבר הזה פגע בי ובעל אותי עד יב ההיתי גמור
אחרי כן התגייסתי לצבא שלוש שנים לוחם דברתי אם חברתי שאיתה לימים ימימה הייתה אשתי המדהימה אז אמרתי לה שההיתי ילד חוותי מה שהוא רע בחיים שלי.
אז אם אמרה שאם עברתי שנוי
היום שאני בעל משפחה בן 40 הכל נהדר
אלא שאחותי סיפרה בגיל 37 לההורים שלי וכאן הכל התחיל כל האחים שלי לא מדברים איתי אומנם עשיתי שנוי כבר קרוב 23 שנה
בכל מיקרה מרגיש בודד אומנם אני נשוי ויש לי ילדים
אבל אין לי כוח לחיות כבר.
איך לסיים תחיים?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"