איך מוצאים זוגיות? מרגיש בכנות שזה משהו לא בסדר בי- שאני עושה משהו לא נכון

שלא יודע לשאול בן 18 | כתב את השאלה ב-10/11/21 בשעה 18:40

שלום לכולם, אני ממש מודה על הקריאה- זו הולכת להיות חתיכת פריקה.

ראשית, אגיד שאני לא מחפש פתרון ממכם, גם קצת מוטיבציה זה מצוין (:

אני בן 18, החודש 19. מתגייס בקרוב לצבא, גבוה נראה סבבה, עם המון אנרגיות ושמחת חיים- מאוד שמח עם החיים שלי והמצב שבו אני נמצא.
אני מרגיש שבזמן האחרון יושב לי על הלב הנושא של אהבה. אחריי תקופה מסויימת שלא חיפשתי זוגיות, חזר הרצון לאהבה..הוא תמיד היה שם, פשוט הדחקתי יחסית המון. הגישה הייתה שאהבה תבוא שהיא תבוא.
באותו הזמן, אם אני לא אעבוד בשביל זה- זה לא יבוא
אבל אני מנסה, ופשוט לא יוצא לי.
אני נמצא בכמה אתרי היכרויות ומתחיל במקביל עם בחורות בעולם האמיתי במסגרות כאלה ואחרות וזה לרוב לא כל כך מצליח, זה או סינונים או שלא בדיוק מתעניינים בי במי שאני
הייתי בעבר במערכות יחסים, והם החזיקו מעמד דווקא לתקופות ארוכות אז אני מסוגל למשוך בחורה.
להגיד שזה לא מתסכל? כן, מעייף
מרגיש בכנות שזה משהו לא בסדר בי- שאני עושה משהו לא נכון
מה אני עושה בתכלס? אני לא ביישן כל כך, ניגש ומדבר ברגוע שלי, לא לוחץ
יש לי תחביבים, ויש איתי שיחות עמוקות לגמרי
אני מאוד אוהב לצחוק ככה שזה מאוד מאפיין את צורת הדיבור שלי
אפילו בלי ציפיות.
אבל כנראה שזו לא הדרך, כמובן שאני עוד צעיר ככה שלא התייאשתי!
אני אשמח לעצה כי אני כנראה לא עושה משהו נכון חחח