מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 340329
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך להשיג חברים? לא יודע מה אני עושה לא בסדר

אנונימי בן 23 | כתב את השאלה ב-19/11/21 בשעה 12:30

אז ככה, יש לי בעיה שאין לי חברים, אין לי עם מי לצאת, עם מי לבלות, בעצם אין לי משהו שיש לי שפה משותפת איתו ושאני באמת פתוח איתו. יש לי חבר אחד מהימים של הבית ספר אבל התקשורת איתו לא 100% אנחנו לא נפגשים בכלל ומדברים פעם באף פעם בוואטסאפ וגם כשניסתי ליזום הוא לא זרם איתי כל כך. בכל מקרה זה כואב לי מאוד, אני יכול להיות מוצלח בלימודים, מוצלח מבחינה כלכלית, מבחינה אישית אבל זה קשה כשאין לך באמת עם מי לבלות ואת מי לשתף ואת רוב הזמן שלך אתה מעביר לבד.
זאת לא הולכת להיות התייעצות של בכי ופריקה, אני רוצה לשנות ורוצה לדעת איך באמת ליצור חיבור אמיתי ועמוק עם אנשים אחרים ככה שנדבר גם אחרי זה, בבית ספר עד כיתה יא בערך סבלתי מהצקות של תלמידים אחרים לסירוגין, זה היה ממש קיצוני בעיקר עד כיתה ט ואז עברתי כיתה, בכיתה יב זה סוג של הסתיים והיו לי 3 חברים אבל הם לא באמת היו חברים כי לא היינו בקשר בשעות של אחר הצהריים, כל התקשורת שלנו הייתה סביב הלימודים.
בצבא היה לי קשה מאוד והייתי שבוז ממש, היה הרבה אנשים שהיה לי כימיה איתם ותקשורת מעולה אבל היא הייתה רק סביב הצבא, הייתי סוג של מפחד להפתח באמת אליהם כדי לא להפגע , ככה נוצר מצב שרוב המצבי תקשורת שלי עם אנשים הם סוג של "תקשורת צבועה" כלומר נחמדים איתי ומדברים איתי יפה ואני גם מדבר יפה וצוחקים לפעמים אבל זה לא באמת תקשורת פתוחה ואמיתית עם אחרים, סוג של מפחד להפתח כדי שלא יפגעו בי ו"יתקעו לי סכין בגב" מה שנקרא.
מאז שהשתחררתי מהצבא אני לא במקום קבוע, עברתי הרבה עבודות, כמה קורסים ,היה מקום עבודה אחד שעבדתי בו כמעט שנה והיו שמה אנשים טובים אבל גם איתם כל התקשורת הייתה סביב העבודה, היו כאלה שהייתה כימיה ממש טובה איתם והרגשתי שאנחנו יכולים להיות חברים אבל לא היה לי אומץ להמשיך לדבר איתם גם מעבר לשעות של העבודה או בוואטסאפ כי פחדתי שיסננו אותי וידחו אותי ואז אני אהיה פגיע עוד פעם ואשים את עצמי בסיטואציה מביכה.
בכל מקרה אני מאוד רוצה לשמוע את הדעות שלכם, איך באמת משיגים חברים? איך אתה מתחיל להפתח באמת לאנשים וליצור איתם תקשורת שהיא אותנטית באמת ולא צבועה?
אני פשוט לא יודע, אני לא מתבייש מאנשים, אני יכול לדבר עם כל אחד אבל לא באמת יכול להכיר משהו לעומק.
בכל מקרה אשמח לעצות ועזרה.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות