היי, תודה רבה לעונים. סליחה מראש אם זה ארוך
הכרתי מישהו לפני שנה בערך, דיברנו בערך שבועיים (מאוד אינטנסיבי; הודעות כל יום כל היום, שיחות ווידאו וטלפון) והיה נראה שיש חיבה ומשיכה משני הצדדים באופן הדדי, הרגשתי מאוד חזק שהוא רוצה אותי.
לאחר מכן הוא יזם מפגש, נפגשנו אצלי, יצא שהתנשקנו וגם מעבר (כן היו נגיעות והורדת בגדים), אבל לא שכבנו.
הוא אמר שהוא רוצה אותי לקשר רציני, ואני באותו הזמן לא ראיתי איתו עתיד (מבחינה שאין לנו שום דבר במשותף) והמשיכה שלי אליו לא הייתה כל כך גדולה, אז הצעתי שנהיה יזיזים, כי כן הייתה כימייה טובה.
חייבת לציין שאחרי המפגש הראשון הוא לא שלח הודעה, עד שאני יזמתי.
לאחר מכן נפגשנו אצלו, שוב פעם לא שכבנו, אבל הרגשתי שאני ממש נקשרת אליו והוא אליי, אז החלטתי לחתוך את זה וכתוצאה מכך הוא נעלב.
התחרטתי, שלחתי הודעה ואמרתי שאני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי אבל הוא כבר אמר שזה לא מתאים יותר, אך הסכמנו להמשיך עם היזיזות.
נפגשנו כמה פעמים כשהוא היה באיזור שלי, תמיד מיוזמתו (אך אף לא היינו מדברים אחריי הפגישה בווצאפ), לא שכבנו באף אחת מהפעמים, והרגשתי לאט לאט את הרגשות שלו מתפוגגים בעוד שלי הם עדיין נשארו, אז עדיין הייתי שולחת הודעות מידיי פעם, אבל זה לא היה מוביל לשום מקום ובאיזשהו שלב הפסקתי.
נהייתה לו חברה, אחריי כמה חודשים הם נפרדו והוא שלח לי הודעה שוב להיפגש ושהוא באיזור.
בפעם הזאת שכבנו, ומההרגשה שלי זה היה בשבילו נטו סקס, כי אחריי זה הוא מאוד מיהר ללכת ולא רצה לדבר במיוחד ושוב לא דיברנו אחריי.
יש לי עדיין רגשות אליו, לא מצליחה לשחרר אותן, אני מתגעגעת אליו מאוד אבל אני לא יודעת אם הוא אי פעם יראה אותי שוב כמו פעם.
עניין העתיד והמשיכה התשנו, אני כן מצליחה לראות איתו עתיד והוא כל כך מושך אותי כרגע.
האם לשלוח לו הודעה ולנסות לדבר איתו על זה? התחושה שלי אומרת שזה לא יוביל לשום מקום..
מה היו הטעויות שלי?
האם כדאי לשכוח ממנו ולהמשיך הלאה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות