שלום חברים בדרך כלל לא מתייעץ באינטרנט אלא בודק ועושה חושבים עם עצמי אבל לגבי לימודים במיוחד תואר זה משהו חדש לי שאשמח לעצות והכוונה למבינים ממני בתחום.
בן 23 אוהב מאד השקעות שוק ההון וכלכלה וכנראה שארצה בתור התחלה לפחות לעסוק בתחום.
מתלבט אם לצאת למסע לימודים של תואר כלכלה וניהול בהתמחות שוק ההון באקדמית תל אביב-יפו במשך 3שנים+ או לחילופין ללמוד רק רישיון ייעוץ השקעות בשנה וחצי.
לגבי התואר יש אופציה להאריך בשנה ולעשות מיד אחרי הראשון גם תואר שני במנהל עסקים M.B.A שזה אופציה מעניינת האם כדאי?
יש לי צורך בהשלמת בגרות אחת ל4יחל במתמטיקה על מנת להתקבל למכינה במוסד האקדמי ואז אוכל להתחיל ללמוד את התואר במידה וארצה רק באוקטובר הבא לפי כל הזמנים של הבגרות והמכינה..
מה דעתכם? מה מומלץ מה כדאי זה לא יהיה בזבוז זמן? אם כן איפה מומלץ להשלים 4 יחל? מה דעתכם על המוסד האקדמית תל אביב יפו ועל התואר?
יספק את צרכי אוכל לעסוק בהשקעות/בית השקעות או קרנות?
מה רוב עיסוק או לימוד התואר האם יש פה בקהל כאלה שעברו את המסלול או דומה לו ויכולים לייעץ / לכוון? אשמח ממש לעצות איכותיות ממבינים.. :)
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות