מתחם הייעוץ של לוינסקי

שאלה 343079

הזמן

דווח

נהל

בדיקת HIV בזמן נטילת פרפ

רון בן 21 | כתב את השאלה ב-10/01/22 בשעה 21:27

היי,

אני לקחתי פרפ לפי הצורך פעם אחת (אני כרגע בחו״ל ושם השיטה הזו מאושרת על ידי משרד הבריאות של המדינה). לאחר מכן גיליתי שבישראל השיטה לא מאושרת, וזאת הסיבה לדאגה שלי.

חשוב לי להדגיש שלקחתי את הכדורים בדיוק בהתאם להנחיות הרופא המקומי בחו״ל, אך כאמור לא לפי המלצות משרד הבריאות הישראלי.

ביצעתי מין אוראלי לגבר בטווח הזמן שאני אמור להיות מוגן על ידי פרפ והמשכתי לקחת 3 ימים. יום לאחר האקט , הופיעו לי תסמינים מוזרים מאוד (דומה למחלת הנשיקה) עם חום גבוה, כאב גרון, ועייפות. יש לי כבר 3 שבועות בלוטות לימפה מאוד מוגדלות בצוואר.

עשיתי בדיקה לאחר 8 ימים בלבד שחזרה שלילית. ואני כעת ממתין לתוצאת הבדיקה של 3 שבועות בדיוק לאחר החשיפה האפשרית.

האם 3 שבועות אכן מספיקים לקבל תשובה אמינה במקרה כזה גם? קיבלתי תשובות סותרות. תודה רבה!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"