אבוד בצבא. מה לעשות?

אנונימי בן 20 | כתב את השאלה ב-19/01/22 בשעה 21:22

עליתי עם המפשחה לפני כמעט שנתיים.
התגייסתי במאי (לפני 8 חודשים) למחווה אלון שזה טירונות 02+קורס עברית. משם הגעתי לסיירת צנחנים והייתי שמה עד אחרי טירונות.
יצאתי משם, היה לי מאוד קשה נפשי, השטח,הסגירות והבנתי אני לא רוצה להיות לוחם.
הגעתי לפני 3 שבועות למודיעין של הגדוד ואני מרגיש רע פה. סובל ודיכאון כל היום, לא עשיתי כלום עד עכשיו אני כל היום בחדר והמפקד כועס עליי אבל לא מסבירים כלום זה הכל עצמאי וגם לא רוצה להתחיל משהו שאחר כך יהיה יותר קשה לצאת.
בקשתי קבן ואני מחכה תור עליו אבל אומרים בבסיס שהוא לא עוזר ושאף אחד לא יוצא מפה. דברתי עם המפ ונשמע שהוא רצה לעזור לי אבל אני לא יודע מה אני רוצה . לא מעניין אותי שום תפקיד במפקדה, אין לי חברים כמו בקרבי ומיום ראשון שאני עולה לאוטובוס מרגיש בדיכאון כל הזמן , לא מצליח להתחבר לאנשים, לא אוהב את המפקדים ולא יודע מה לעשות עם הצבא. אני לא רוצה לצאת כי כולם עושים את זה אבל רוצה לדעת איך אפשר להחליף תפקיד ומה כדאי לי, מה אתם ממליצים?
אני לא יודע מה הכיוון אבל הייתי רוצה להתחיל מאפס כי פה יש אנשים שעוד שנייה משתחררים וזה יותר קשה.
לא יודע באמת מה אני רוצה
אם לבקש יומיות, אם לבקש קצין מיון שכנראה זה בלתי אפשרי. התפקיד היחיד שנשמע לי מתאים זה להיות מדאג שזה קשה מאוד להגיע עליו ואמרתי את זה למ״פ הוא אמר לי הוא יבדוק אם יש מקום אבל לא הייתי רוצה להיות פה בחטיבה .
למישהו יש סיפור דומה? יכול להמליץ לי משהו?
אני בן אדם שקל לי להתחבר עם אנשים וזה הפעם הראשונה שאין לי כח לכלום, אפילו בסופ״שים בבית רק חושב על מה לעשות ושלא רוצה לחזור לבסיס הזה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"