תמיד במערכות יחסים לא משנה אם רומנטיות או לא, אפילו סתם חברים, אני תמיד משקיעה ושם בשביל אנשים, ובסוף לא אכפת להם ממני. זה תמיד קורה לי.
הדבר האחרון שקרה שממש מעציב אותי הוא שהכרתי מישהו, יצאנו במשך חודשיים ואז הוא התחיל להיעלם ושאלתי אותו מה קורה, והוא אמר שיש לו בעיות עם העבודה ועם אמא שלו והוא יודע שהוא לא יוכל לתת לי את הזמן שאני צריכה. רציתי להאמין לו, אבל חשבתי שנדבר גם אחרי ה״פרידה״ אם אפשר לקרוא לזה ככה, והוא לא רשם לי כלום מאז, כאילו הייתי כלום בשבילו, והוא עקב אחרי חברה שלי ועשה לה לייק על תמונה מלפני שבוע בכלל.
עכשיו, הנה בא העניין עם חברות שלי, גברים שהיו איתן בקשר פשוט חוזרים כל הזמן וממשיכים לדבר איתן, ואיתי כלום, לא אכפת להם ממני, כאילו הייתי אוויר בשבילם, והם עוד עוקבים אחרי חברות שלי אחרי שאנחנו מסיימים…וזה לא שאני לא נראית טוב או משהו.
אני מרגישה שאני כלום, לאנשים פשוט לא אכפת ממני, למרות שאני נותנת מעצמי כמה שאפשר, הם פשוט אף פעם לא מעריכים ואני נפגעת.
בנוגע לבחור, אני יודעת שעדיף שלא נדבר ושזה סתם יגרום לי לתסביכים, אבל עצם העובדה שאני רואה שהוא כל הזמן רואה את הסטורי שלי ולא מגיב, ולא אכפת לו ממני בכלל. אני פשוט עוד אחת בשבילו. זה גורם לי להרגיש שאני לא חשובה בכלל.
איך להתמודד עם הרגשות האלה? זה הורג אותי מבפנים.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות