גיליתי שהוא נכנס כמה ימים לאתרי שיחות סקס ואונן שם, מה אני אמורה לעשות מכאן?

שושי בת 21 | כתבה את השאלה ב-21/06/22 בשעה 10:46

היי,
אני והבן זוג ביחד כבר כמעט שלוש שנים.
זוגיות יציבה ואוהבת ומאושרת. משהו שלא חשבתי שייקרה לי בגיל צעיר.
אנחנו כבר גרים ביחד ומדברים על חתונה וילדים.
אתמול גיליתי שהוא נכנס כמה ימים לאתרי שיחות סקס ואונן שם.
הוא מאוד מתחרט ואפילו התחיל טיפול עם פסיכולוגית מתמחה בנושא.
הוא אמר שהאוננות גורמת לו להרגיש פחות לחוץ ובגלל שכבר נגמר לו הסיפוק מסרטים הוא עבר לזה..
הוא אמר שזה קרה פעמים בודדות שלאחריהן הוא החליט שהוא לא יכול להמשיך ככה ושהוא ידע שאם אני אגלה ניפרד..

אני אוהבת אותו בצורה שכואב בעצמות, ואני יודעת שהוא לעולם לא יבגוד בי ושהנפילות האלה הם סוג של הפרעה/מחלה/התמכרות שהוא מודע אליה ומתחיל לטפל בה.

מה אני אמורה לעשות מכאן?
אם חברה הייתה באה לספר לי את זה אני הייתי אומרת לה להיפרד,
פה המוח והלב אומרים שלא,
שהוא מכה על חטא, שהוא מטפל בזה.