מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 355707
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתגייסת עוד הרבה זמן ואין לי הרבה חברים, מבואסת להעביר ככה את התקופה, מה לעשות?

אעכבהה בת 17 | כתבה את השאלה ב-06/08/22 בשעה 11:53

היי לכולם סיימתי י"ב ואין לי מושג מה לעשות עם החיים שלי כרגע אין לי שום כיוון ואני מרגישה נורא.קודם כל, אני לא מתגייסת בקרוב. כרגע התאריך גיוס שלי הוא מרץ. ברור לי שזה יכול להשתנות, אבל כרגע לא זז לי כלום עם הצבא..... נותנים לי רק מיונים לתפקידים שממש לא בשבילי ואין התייחסות בכלל לכל המכתבים שלי הארוכים ומנומקים היטב על כל והאימיילים והטלפונים לגבי תפקידים שכן מתאימים לי. אין לי מוטיבציה להמשיך לחפור להם בנתיים . גם על התפקידים שכן מתאימים לי אני ממש לא בטוחה שהם באמת הבחירה הנכונה.
לגבי עבודה, ביולי עבדתי וכרגע אני לוקחת את הזמן עד ספטמבר לעצמי, ואז בספטמבר בעזרת השם אני אחזור לעבודה סדירה עד הגיוס .
אבל אני מרגישה מדוכאת ולא שמחה כביכול כמו שאני אמורה להיות בתקופה הזו גם הרבה בדידות שאני יודעת שבספטמבר רק תגדל. אין לי סביבה חברתית גדולה יש לי סך הכול 2 חברות קרובות ובן זוג, לאף אחד מאיתנו אין רישיון בלי מלווה ואנחנו לא עושים דברים ממש מעניינים בקיץ הזה חוץ מלהיפגש בבתים או לצאת להליכה או מקסימום להיפגש בקניון שאר הדברים יקרים מדי או שהם לא זורמים שנעשה.אחת החברות האלה גם עוזבת בסוף אוגוסט לעיר אחרת לעתודה כך שניפגש הרבה פחות, גם הבן זוג שלי מתחיל י"ב אז יהיה לו הרבה פחות זמן בשבילי .. אני פשוט רואה את עצמי חודשים על גבי חודשים הולכת לעבודה חוזרת הביתה וזהו אולי נפגשת עם חברה אחת פעם בשבוע ואני לא רוצה את החיים האלה.
בא לי לטרוף את העולם לחגוג לצאת למסיבות מאז הנשף סיום לא הייתי במסיבה וזה חסר לי ילדים בגילי שהיו איתי בשכבה נוסעים לחול חברה כאלה לאילת נוסעים לספרד לחגוג על יאכטות ואני רואה אותם באנסטגרם ומרגישה עלובה
מה לעשות עם עצמי?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות