זוגיות זוגיות
 
שאלה 357685
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

מתלבטת אם לחזור כי אני רוצה להתחתן ולבנות משהו אמיתי או שהוא לא הבין את הבעיה?

מיכל בת 25 | כתבה את השאלה ב-12/09/22 בשעה 16:10

הוא נפרד ממני לפני חודשיים ולא דיברנו בכלל מאז, בתחילת הקשר שלנו השלכתי עליו הרבה מהפחדים שלי ורבתי איתו הרבה על דברים שבדיעבד אני מבינה שיכולתי פשוט לבוא ולדבר איתו עליהם. אחרי כמה זמן שהיינו ביחד הבנתי שזה באמת לא מתאים והתחלתי לעבוד על עצמי, עדיין התפקשש לי פה ושם כי זה תהליך אבל היה חשוב לי לעשות את זה בשבילו כי אני האמת אוהבת אותו. עם הזמן התחלתי לשים לב לדברים שממש הפריעו לי והרגיש לי שהוא לא הצליח להבין מה הבעיה פה, הוא כל יום עם חברים שלו, וזה לא מפריע לי כשאנחנו לא ביחד מן הסתם, אבל גם שאנחנו ביחד יוצא שאנחנו עם החברים כי הוא גר עם שני חברים טובים שלו. כל פעם שאני מגיעה הם שם וזה מרגיש די מחויבות לשבת איתם במקום לצאת או לדאוג קצת לזמן שלנו מידי פעם. הוא לא הבין מה אני רוצה וכשאמרתי לו שמרגיש לי שהם במקום הראשון הוא אמר שלמה אני בכלל משווה ואין אצלו את הדברים האלה.
התחלתי לשים לב עם הזמן שהוא כל היום שקוע עם חברים ולא חושב יותר מידי על עתיד, במיוחד לא עתיד שלנו, הוא רוצה להישאר בדירה ולא מדבר איתי על עתיד שקשור לשנינו.
הוא נפרד ממני אחרי ויכוח שהיה לנו ועכשיו חזר ואנר שמרגיש פספוס ובחיים לא אהב ככה. שאלתי אותו מה זה אומר עלינו ואם יש עתיד לקשר ורואה את עצמו עוזב את הדירה ובונה איתי משהו, וענה שכרגע לא, אם זה ירגיש נכון בעתיד אז אולי אבל חשוב לו לשמור על המילה לחברים.
אני מתלבטת ממש אם לחזור כי אוהבת אותו אבל אני רוצה להתחתן בשנים הקרובות שלי ולבנות משהו אמיתי ומרגיש כאילו הוא קצת עסוק בחברים ועל זה היו כמעט כל הריבים שלנו, אז לא יודעת אם באמת הבין את הבעיה גם למרות שאומר שכן

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות