היי
אני כבר קרוב ל11 חודשים בצבא, משרתת במודיעין.
אני עברתי לסדיר והייתי במהלך ההכשרה בהמון בסיסים סגורים. כשעברתי לבסיס החדש של הסדיר, אני מרגישה מאוד לבד (עושה חמשושים).
האנשים טובים ואיכותיים, ואני בסדר עם כולם במשרד והם ממש נחמדים, אבל הם כבר בחבורות ומגובשים בתוך עצמם יחסית.
ניסיתי ועדיין מנסה להתחבר לחבורת בנות מסויימת, אבל משום מה מרגישה שאני נדחפת אליהן. נגיד שהן הולכות ביחד לאנשיהו, הן לא יחשבו לקרוא לי או להציע לי לבוא איתן, או בבוקר נגיד ללכת ביחד למשרד וכו. אלה דברים שיחסית פוגעים בי כי יוצא שאני לרוב הולכת לבד כי אין לי למי להציע ללכת.
נוצר מצב שאני בוכה ורוצה לצאת משם.. אין לי חבורה כזאת יציבה שהם ידאגו לי ואני אדאג להם. שאם אני לא אהיה הם ידאגו להתקשר איפה אני ושנלך ביחד ולהפיך אני איתם.
זה מטריד אותי עוד יותר כי אני בבסיס סגור ואין לי כביכול לאן לברוח, ואני בחרדות שאין לי את המישהו/מישהי הזה להישען עליו שם, לפרוק ולדעת שהוא שם בשבילי ואני שם בשבילו..
מה עושים במצב הזה? אשמח לעזרה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות